portal moj posao

Traže se prodavači, animatori, pomoćni radnici u autoservisu

0

Voliš komunicirati s ljudima i imaš izražene prodajne vještine? Organizirana si i odgovorna osoba? Sklon si timskom radu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, pronašli smo pravo mjesto za tebe! Trgovina sportske opreme CISS iz Poreča zapošljava Prodavača (m/ž). Novom kolegi nude rad u dinamičnom timu koji je profesionalan, ali istovremeno dovoljno malen za izvrsnu radnu atmosferu, mogućnost dodatne zarade kroz stimulacije na plaću te razvoj profesionalnih vještina. Oglas ostaje aktivan do 3. veljače.

ROCKWOOL Adriatic dio je ROCKWOOL Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Svaki njihov zaposlenik igra važnu ulogu u uspjehu tvrtke, u što se možeš uvjeriti prijavom na oglas za radno mjesto Inženjer elektro održavanja (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje: rješavanje problema na proizvodnoj opremi vršenjem popravaka, izradu planova aktivnosti i održavanje električne opreme u ex zonama. Rok za prijavu ističe 11. veljače.

Etradex grupa, brand partner Austrijskog OMV-a za Hrvatsku, bavi se maloprodajom i veleprodajom naftnih derivata. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, tvrtka je u potrazi za Pomoćnim radnikom u autoservisu (m/ž) za poslovnicu u Pazinu. Prethodno radno iskustvo nije potrebno, a novom zaposleniku nude stalno zaposlenje, mogućnost napredovanja, priliku za rad i učenje u sustavu Mercedes-Benza te rad u opuštenom i prijateljskom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 4. veljače.

Cenosco je jedinstvena tvrtka za razvoj softvera. U svojim uredima u Nizozemskoj (Haag) i Hrvatskoj (Zagreb i Pula) okupili su raznolik, multikulturalan tim strastvenih ljudi koji vole svoj posao. Diče se kreativnom radnom okolinom koja potiče predlaganje novih, domišljatih ideja i projekata kao i ravnotežom između privatnog i poslovnog dijela života. Ako ti njihov ''svijet'' zvuči primamljivo, do 7. veljače prijavi se na oglas za poziciju Implementation Engineer (m/ž) i postani dijelom njihova tima.

Želiš se riješiti straha od javnih nastupa? Oduvijek si planirao usavršiti znanje stranih jezika? Voliš upoznavati nove ljude i stvarati prijateljstva koja će trajati cijeli život? Sve to (i mnogo više od toga) možeš ostvariti ako se zaposliš kao Animator (m/ž) u International Animation Clubu, agenciji čije dugogodišnje iskustvo gostima garantira bezbrižan odmor, a stručnost u radu svakom zaposleniku pruža mogućnost profesionalnog napretka. Također, svim novim kolegama nude osiguran smještaj, 3 obroka dnevno, plaćenu edukaciju i nezaboravno iskustvo. Zainteresirali smo te? Javi im se do 21. veljače.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!   

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa