Predstavnici IDS-ove koalicije prvi predali liste za mjesne izbore u Puli  

0
Predstavnici koalicije 'Za Pulu – Forza Pola'
Predstavnici koalicije 'Za Pulu – Forza Pola'

Predstavnici koalicije 'Za Pulu – Forza Pola', koju čine IDS, Istarska stranka umirovljenika, GLAS i Zeleni savez – Zeleni danas su, u Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Pule, predali liste za izbor članova  Vijeća mjesnih odbora.

Predsjednik IDS-a Pule Robert Cvek tom je prigodom, istaknuo da smo „u ovom mandatu napravili veliki iskorak u razvoju svih mjesnih odbora na području grada Pule, ali i u uspostavljanju direktne komunikacije s tisućama naših sugrađana“.

- U narednom mandatu, nastavit ćemo ravnomjerno razvijati svaki mjesni odbor.  Imamo puno projekata i ideja te smo uspjeli okupiti veliki broj ljudi koji su spremni zasukati rukave i konkretnim radom doprinijeti stvaranju boljih uvjeta za sve građane, kazao je Cvek dodajući da će i dalje jedan od ključnih prioriteta biti dvosmjerna komunikacija s građanima.

- Spremni smo osluškivati ideje, prijedloge, pohvale, ali i kritike naših sugrađana. Kad govorimo o daljnjem razvoju pojedinih mjesnih odbora, vjerujemo da nitko ne može znati bolje i više od građana koji žive na tom području. Zato ćemo naš program kontinuirano ažurirati te ćemo uvažiti svačije ideje koje su provedive i u ingerenciji mjesne samouprave, bez obzira s koje strane dolazile.

Predsjednik IDS-a Pule naglasio je da je koalicija 'Za Pulu – Forza Pola' izradila zaseban program za svaki mjesni odbor jer „svaki je kvart u Puli specifičan na svoj način, ima različite prioritete i potrebe.“ Naveo je da će program biti predstavljen idući tjedan, kao i nositelje liste za svih 16 mjesnih odbora u Puli.

Na predaji liste u Gradskom izbornom povjerenstvu sudjelovali su, uz predsjednika IDS-a Pule Roberta Cveka, predsjednica gradske podružnice ISU-a Pula Marija Marković Nikolovski, predsjednik pulske gradske podružnice GLAS-a Ivan Nekić te potpredsjednica Zelenog saveza – Zeleni Gordana Ferenčić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODOINSTALATER/VODOINSTALATERKA

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA