CR ABITARE

Najbolji kampovi opremljeni su njihovim mobilnim kućicama

0
 U Labinu je u proizvodnji zaposleno 28 radnika
U Labinu je u proizvodnji zaposleno 28 radnika

CR Abitare, poduzeće za proizvodnju, prodaju i montažu mobilnih kućica,  u Labinu proizvodi od 2013. godine. Osim labinskoga, imaju još jedan pogon, u Barberino Tavarenelle, gradiću veličine Labina smještenom u središtu talijanske pokrajine Toskane.

U Labinu je u proizvodnji zaposleno 28 radnika. Proizvodnju vode Edin Mujkić i Kristijan Načinović, koji imaju dugogodišnje iskustvo u proizvodnji mobilnih kućica i stolariji. Mujkić i Načinović danas su najvažnije osobe u proizvodnji mobilnih kućica.

„Izgraditi kompletnu kućicu u nekoliko sati dinamičan je posao koji zahtijeva jako puno iskustva. Radeći kod nas zaposlenici u kratkom vremenu stječu iskustva u poslovima električara, vodoinstalatera, stolara, montažera i drugih zanimanja. Naravno, imamo mnoge poslove koje obavljaju žene čije je iskustvo od velike važnosti pogotovo kod završetka i kontrole mobilnih kućica“, rekli su nam u poduzeću CR Abitare.

Ističu da je tvrtka u velikoj ekspanziji nakon kriznih perioda u prošlosti koje je prebrodila  zahvaljujući trudu svih zaposlenika te da im to daje vjetar u leđa da  budu još bolji i još ponosniji na svoje proizvode.

„Najbolji kampovi u Hrvatskoj, Italiji i Austriji opremljeni su upravo našim mobilnim kućicama i mnogi ih strani turisti prepoznaju kao kvalitetan smještaj. Talijanski dizajn omogućava nam da ponudimo kvalitetan i vrlo traženi proizvod. Organizacijom otvorenih vrata pružamo ljudima mogućnost da se uvjere u ozbiljnost našeg poslovanja i naš značaj u gospodarstvu Labinštine i Istre“, kažu u upravi tvrtke. Poručuju da žele potaknuti mlade - buduće radnike u strukovnim školama na upoznavanje s njihovom djelatnošću i proizvodima. (Tekst: Divna Knežević, foto: Roberto Matković)

Ove mobilne kućice mnogi strani turisti prepoznaju kao kvalitetan smještaj

 

Najnovije vijesti