Pogledajte što se od poslova ovog tjedna nudi u Istri!

0

Müller trgovina Zagreb d.o.o., međunarodna tvrtka s velikom ekspanzijom diljem Europe, više od 750 poslovnica i preko 34.000 djelatnika u 7 država, u Hrvatskoj je prisutna od 2006. godine. Zbog daljnje ekspanzije u Istri, kompanija zapošljava Voditelja odjela (m/ž). Ako posjeduješ višegodišnje radno iskustvo na sličnim ili srodnim poslovima, profesionalno pristupaš svojim obvezama i veseli te rad s kupcima, idealan si kandidat za posao. Oglas ostaje aktivan do 22. siječnja.

Kao uspješno poduzeće s područja mode za mlade, NEW YORKER sa svojih 1000 poslovnica zastupljen je u 40 zemalja diljem svijeta te je u stalnom porastu. Broje 16.000 suradnika koji rade kao sat i u korak s vremenom, a poseban naglasak stavljaju na dobre međuljudske odnose. Ako se želiš pridružiti njihovu stručnom timu i postati dijelom New Yorker svijeta, do 5. veljače prijavi se za radno mjesto Suradnik u prodaji (m/ž).

Spretna si, komunikativna i marljiva osoba? Odlično barataš s osnovnim ručnim alatom i imaš iskustva na poslovima izolacije? Otvoren si za terenski rad u Hrvatskoj i inozemstvu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat za radno mjesto Izolater-monter (m/ž) u tvrtki ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA IZOLAK. Opis posla uključuje izradu i montažu toplinske izolacije, rad na strojevima za pripremu i obradu limova. Svoj životopis im pošalji do 30. siječnja.

Tvrtka BERNER d.o.o. dio je svjetskog koncerna BERNER iz Njemačke i jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi prodajom i distribucijom asortimana roba za auto i građevinsku industriju. Radi daljnjeg rasta tvrtka traži jednog Prodajnog predstavnika za građevinu (m/ž) za područje Istarske županije. Uz prodaju robe iz građevinskog asortimana i obilazak postojećih kupaca, na ovom radnom mjestu bit ćeš odgovoran za komunikaciju i izgradnju partnerskih odnosa s novim klijentima. Prijavi se do 27. siječnja.

Ledo je kompanija koja je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane. Neprestano rade na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa uz zadržavanje najviših mogućih standard na području distribucije i hrane. Pridružite im se i postanite dio njihovog uspješnog tima na poziciji Dostavljač u prodaji (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju i plaćene troškova prijevoza. Oglas ostaje otvoren do 29. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!   

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR / ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA