tijekom rekonstrukcije

Ponovno se mijenja prometna regulacija na rivi u Poreču

0

Veliki projekt uređenja dijela gradske rive u Poreču napreduje po planu, te je od danas ušlo u drugu od sveukupno tri faze. Stoga od 14. siječnja do 15. ožujka na snagu stupa izmijenjena privremena prometna regulacija na gradskoj rivi.

U drugoj fazi rekonstrukcije rive izvode se radovi na dijelovima rive uz gradske zgrade i u dijelu rive kroz koji ide prometnica. Promet se s postojeće prometnice preusmjerava na prolaz po tamponiranom zemljanom materijalu po gradskoj rivi, na kojoj je već dovršena prva faza radova i koji je odvojen od ostatka gradilišta i mora zaštitnim ogradama.

U zoni prometovanja motornim vozilima kroz zonu gradilišta na snazi je ograničenje brzine od 10 km/h, a svi se sudionici u prometu pozivaju na povećani oprez. Dodatno, s obzirom na to da se radi o otvorenom gradilištu, poželjno je da se prometnica koristi kada je to doista i potrebno, kako bi se radovi mogli odvijati planiranim tempom.

Pješaci se usmjeravaju obilaznim putem kraj Zagrebačke banke u Ulicu Frane Glavinića, zatim Ulicu Sv.Maura i preko Trga Matije Gupca u Ulicu Eugena Kumičića.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI INŽENJER/DIPLOMIRANA INŽENJERKA ARHITEKTURE

Do: 14.08.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KAMENOKLESARSKI/A RADNIK/ICA

Do: 14.08.2020.

KANFANAR, ISTARSKA ŽUPANIJA

REFERENT/REFERENTICA PRODAJE

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA