Luka Stepančić najbolji strijelac utakmice sa Srbijom

0
Luka Stepančić (foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Luka Stepančić (foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Luka Stepančić, jedini istarski 'kauboj' je i u jučerašnjoj utakmici sa Srbijom bio naš najbolji strijelac uz Duvnjaka s pet golova. Namjestio je nišanske sprave i neumoljivo probijao nemoćnog Vladimira Cuparu, piše 24sata.

- Na kraju smo ispunili ono što smo htjeli. Ispričavamo se na prvom dijelu, slabo smo ušli u utakmicu i Srbija je ekipa koja je to znala iskoristiti. Oni su imali dug prema sebi da se oproste od prvenstva dobrom igrom. Ovo što se dogodilo u drugom dijelu danas, Dule je ponovno radio čuda. Nošeni ovom publikom smo igrali sjajno, ne smijem zaboraviti i Marina. Rekli smo u svlačionici da ne znamo kako bismo izašli iz dvorane da smo izgubili da ovim ljudima nismo dali zadovoljstvo ove pobjede - kazao je Stepančić za 24sata pa dodao: 

- Drago mi je da smo se dokazali da možemo okrenuti nošeni navijanjem. Mi smo ekipa koja ne zna igrati sniženog intenziteta, moramo igrati sto posto da bi ostvarili cilj koji imamo. Nije nam se obilo o glavu, ali dobro je upozorenje. Imali smo pitanje prije prvenstva kako vidimo svoju igru i dogovorili smo se da obrana mora biti forte. I da ćemo se truditi da tako i ostane. Nije se tako činilo u Poreču, ali to sve bolje i bolje izgleda. Na koncu svega, iz sjajnih obrana i dolaze laki golovi. Čestitke Šegi, nevjerojatno je branio u drugom dijelu u ovom sjajnom ambijentu - rekao je igrač Pick Szegeda za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa