Rekordan broj posjetitelja: evo kako je bilo na razgledu Motovuna (foto)

0
Razgledavanje Motovuna uz stručno vodstvo
Razgledavanje Motovuna uz stručno vodstvo

U sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“, a u organizaciji Zajednice društva turističkih vodiča Hrvatske, Turistička zajednica Općine Motovun se, u suradnji s licenciranim turističkim vodičem Deanom Prodanom, treću godinu zaredom priključila projektu i 12. siječnja organizirala besplatan razgled Motovuna, koji je ove godine privukao rekordan broj od 120 građana zainteresiranih za zanimljive crtice iz iznimno bogate povijesti Motovuna. Brojni su posjetitelji imali priliku uživati u zanimljivom i inspirativnom razgledu motovunske starogradske jezgre uz stručno vodstvo izvrsnog vodiča, koji je za ovu priliku nosio odjeću tipičnu za 70-te godine prošlog stoljeća.

Temeljni ciljevi ovog hvalevrijednog projekta su promocija važnosti turističkih vodiča i uključivanje građana u ulogu promotora destinacije. Važno je naglasiti kako turistički vodiči uključeni u ovaj projekt vođenja diljem Hrvatske odrađuju volonterski. Na kraju razgleda Motovuna je sve prisutne, koji nisu krili zadovoljstvo razgledom, pozdravio Tomislav Pahović, načelnik Općine Motovun, koji se srdačno zahvalio svima na dolasku i izrazio zadovoljstvo velikim interesom za upoznavanje povijesti i tradicije Motovuna. 

Turistička zajednica Općine Motovun je od svibnja do rujna prošle godine, svake prve nedjelje u mjesecu, u suradnji s vodičem Deanom Prodanom organizirala besplatna turistička vođenja motovunskom starogradskom jezgrom kroz projekt „Doživi Motovun“, s kojim se uz određene nadogradnje nastavlja i u 2020. godini.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 11.08.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZDRAVSTVENI VODITELJ/ZDRAVSTVENA VODITELJICA

Do: 11.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 12.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/POMOĆNA KUHARICA

Do: 13.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA