Nezaposleni ste? Zavirite u atraktivnu ponudu portala MojPosao

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Ako si komunikativna osoba koja voli raditi s ljudima, popravci ti idu od ruke i smatraš se entuzijastom za naočale, idealan si kandidat za radno mjesto Optometrist (m/ž) u tvrtki Optika Anda. Zaposli se u jednom od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj, koji već 20 godina stoji na radaru svih ljubitelja sunčanih naočala i drugih pomagala za vid. Uvjet za prijavu je stečena diploma optometrije, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s odličnim poznavanjem engleskog jezika. Rok za prijavu ističe 21. siječnja.

Želiš raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek si želio biti dio uspješnog tima i svojim radom dati doprinos njegovu razvoju? Spar Hrvatska, snažna međunarodna kompanija, ti nudi rješenje! Tvrtka trenutno zapošljava Mesare (m/ž) u poslovnicama u Rijeci, Umagu, Opatiji, Bujama, Labinu, Splitu, Zagrebu i Zadru! Novim kolegama nude priliku za rad u jakoj internacionalnoj tvrtki, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Javi im se do 24. siječnja.

Wulf sport, ekskluzivni distributer i uvoznik renomiranih modnih marki zapošljava Prodavača (m/ž) u trgovini Shoe Be Do. Biti zaposlen u Shoe Be Do znači raditi u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju u kojem su zadovoljstvo i motivacija te angažiranost djelatnika najvažnije odrednice poslovne strategije. Iako je posjedovanje radnog iskustva u prodaji poželjno, kao najvažnije osobine novog zaposlenika ističu se – timski duh, dobre organizacijske sposobnosti i odgovornost prema radu. Prepoznaješ se u tom opisu? Pošalji im svoj životopis do 17. siječnja.

Tvrtka Energos godinama uspješno posluje u području izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima. Zbog povećanog opsega posla zapošljavaju više Elektroinstalatera (m/ž) u Osijeku, Rijeci i Medulinu. Opis posla uključuje čitanje projektne instalacije, polaganje cijevi, kanala i kabela te ugradnju i spajanje razvodnih ormara, rasvjetnih tijela, sklopki i slično. Nude ugovor na neodređeno (uz probni rok od 60 dana), stimulirajuća primanja te mogućnost napredovanja i dodatnih usavršavanja. Prijave su moguće do 21. siječnja.

Argus je tvrtka specijalizirana za veleprodaju elektromaterijala, čija snaga leži u poznavanju novih proizvoda i tehnologija te konstantnom nastojanju da budu bolji. Kako bi u tome uspjeli, potrebna im je pomoć. Preciznije, potreban im je Komercijalist (m/ž), koji će voditi računa o suradnji s domaćim i inozemnim kupcima, nabavi i prodaji robe te obilasku poslovnih partnera. Ako želiš raditi u tvrtki koja će ti omogućiti rad u stimulativnoj okolini, bonuse sukladno postignutim rezultatima i osigurati edukacije za usavršavanje tvojih vještina, javi im se do 16. siječnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa