Istranke u The Voiceu: Vole po dva i pjevaju What's Up

0
Angelica Zacchigna i Ines Nožica
Angelica Zacchigna i Ines Nožica

U talent showu HRT-a The Voice nastupaju i dvije Istranke - Ines Nožica iz Pule i Angelica Zacchigna iz Dajle, inače bivša miss Hrvatske. Ines (27) za sebe kaže da voli živjeti na dva kolosijeka. Išla je u dva vrtića, dvije škole, studira dva fakulteta, piše Jutarnji.

No, kaže da je glazba njezina psihoterapija. Uvijek se skrivala u ulozi back vokala, a večerašnjim nastupom u The Voiceu odlučila je to prekinuti i izići sama na pozornicu. Izvela je „Ain't No Mountain High Enough“ Marvin Gayea. U doslovno posljednjoj sekundi okrenuo se Ivan, a Ines je od pozitivnog šoka zaboravila koliko ima godina. „Stalno sam tražio neke nedostatke, nije ih bilo, nisam imao srca ne okrenuti se tebi i drago mi je da se ne moram boriti ni s kim za tebe. „Nisi se štedila, ali kad te usporedim s glasovima koje već imam u svojemu timu one su mi bile malo veće lavice, više su se borile“, rekla joj je Vanna. „Ja sam se spasio kad sam vidjeo da se Dečak okrenuo, bila si dobra, odlično si intonirala, je li te trema oprala, upitao ju je Gobac, a Ines potvrdila da jest što on, kako je rekao uopće nije primijetio, prenosi Jutarnji.

Angelica Zacchigna (25) studira pjevanje na glazbenoj akademiji u Trstu. Voli pjevati i plesati, a pjeva zbog djeda za kojega kaže da je legenda. Ne znam kako bi se izrazila riječima, ali pjesmom i glazbom znam, kaže za sebe Angelica koja je za audicijski nastup izabrala pjesmu „What's Up“ skupine 4 Non Blondes. Pred kraj izvedbe okrenuo se Massimo, a posljednje sekunde pričekali su Vanna i Ivan. S ovim iskustvom ću naučiti jako puno, kazala je nakon izvedbe Angelica koja je očekivala da će se zbog izbora pjesme okrenuti Gobac koji se jedini nije okrenuo, piše Jutarnji. (Foto: Youtube/Facebook)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa