Teško ozlijeđene u sudaru kod Salakovci: jedna vozačica bila pijana

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 5. siječnja kod Salakovaca kraj Labina ozlijeđene su dvije vozačice. Nesreća se dogodila oko 19,25 sati kada je 37-godišnjakinja iz Labina upravljala automobilom Peugeot 207, pulskih btablica cestom Kapelica - Koromačno u naselju Salakovci. U oštrom lijevom zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom i prešla na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim desnim dijelom vozila udarila u automobil Citroen C3, pulske registarskih oznaka kojim je iz smjera Koromačna upravljala 35-godišnja vozačica s područja općine Raša.

U prometnoj nesreći teške ozljede zadobile su obje vozačice, a liječnička pomoć pružena im je u KBC Rijeka, gdje su i zadržane na liječenju. Izvršenim alkotestiranjem kod 37-godišnjakinje očitana koncentracija alkohola u organizmu od 1,12 g/kg. 

Zbog vršenja očevida županijska cesta ŽC- 5103 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 19,40 do 21,35 sati. Protiv 37-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog dijela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa