Posljednji vikend Adventa Poreč

Ne propustite koncert Opće opasnosti i mnogo zabave za sve uzraste!

0
Advent u poreču
Advent u poreču

Nakon rekordnog broja posjetitelja na brojnim koncertima, predstavama i humanitarnim akcijama povodom dočeka Nove godine na porečkom Adventu, pred nama je posljednji vikend na četvrtom izdanju Adventa Poreč. Program se otvara 3. siječnja u 17 sati u Gradskoj knjižnici Poreč radionicom „Čovječe ne ljuti se“, a nastavlja se na Trgu Matije Gupca u 18 sati predstavom Kažunić u snijegu, u izvedbi IRTA-e . Nakon predstave, na scenu stupa grupa THE A!.

4. siječnja program na Adventu počinje u 18 sati dječjom predstavom Beffana udruge Birikina, dok je večer rezervirana za dugo očekivani koncert grupe Opća opasnost. Koncert se originalno trebao održati na samom početku Adventa, no zbog loših vremenskih prilika prebačen je na subotu, 4 siječnja. Županjski rokeri garantiraju odličnu zabavu, dok će za zagrijavanje biti zadužena Febra. U nedjelju okupljene će zabavljati Malvazija band, a već tradicionalno, na blagdan Sveta tri kralja Porečan Gordan Gregurović svojim će koncertom zatvoriti još jedno izdanje manifestacije Advent Poreč, koja je u više od mjesec dana u porečkoj starogradskoj jezgri okupila tisuće gostiju, ali i postala simbolom dobre zabave u zimskim mjesecima.

Tijekom cijelog vikenda vozit će besplatan adventski vlakić, a popularno besplatno klizalište ostaje otvoreno sve do 6. siječnja, svakoga dana od 10 do 22 sata. Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA