umagični blagdani

Maja Šuput odbrojavala s Umažanima: Ona je kraljica estrade

0
Maja Šuput na dočeku u Umagu
Maja Šuput na dočeku u Umagu

"Nakon punih trinaest dana zabave, koncerata i slasne gastro ponude, došlo je vrijeme da pokušamo sažeti dojmove i od srca zahvaliti izvođačima, ugostiteljima, obrtnicima, djelatnicima gradskih i interventnih službi, partnerima, ali i svim dragim Umažankama i Umažanima, na još jednom odličnom izdanju umaške božićne bajke", priopćili su iz Grada Umaga. Ovogodišnji izuzetno sadržajni Umagični blagdani-Natale Umagico, koji se organiziraju već desetu godinu za redom, nisu započeli onako kako je planirano jer su se teški kišni oblaci nadvili nad Umagom već prve večeri. No, želja za dobrom zabavom bila je jača i od kiše te je od 21. prosinca zima odlučila nakratko predahnuti, a sunce i ugodne temperature namamile su veliki broj posjetitelja na Umagični trg sve do zadnjeg dana.

Umagične su blagdane organizatori službeno započeli 20. prosinca Božićnim koncertom Martine Tomčić Moskaljov i Ivane Husar Mlinac, uz pratnju orkestra Husar&Tomčić glazbene škole, te nastavili sve do prvog dana 2020. godine uz vrhunske koncerte Damira Kedže, Maura Staraja & La Banda, Stefana Heringa i Dražena Peteka, The A!, Christmas tria, Gelato Sisters-ica, Pop-Gunza, Gordana Gregurovića, NoStress-a, Tu i Tamo Band-a, The Molly  i Part Time Banda. Uz jedinstvenu baletnu predstavu „Orašar“, bilo je tu i zabavnih evenata za djecu, kino projekcija te jutarnjih koncerata puhačkih orkestara „Naša Sloga“ Babići i ZT Buje, bendova Soulmates i Bukaleta, a pred sam kraj godine, 30. prosinca, odlično raspoloženi članovi grupe Vigor dupkom su napunili trg i potvrdili status majstora dobre zabave.

Sadržaja tijekom Umagičnih dana pronašli su i ljubitelji sportskih aktivnosti, uz HO HO HO RUN utrku te novogodišnju biciklijadu. A, za zabavu i opuštanje u iću i piću pobrinuli su se naši vrijedni ugostitelji i obrtnici koji su brojnim posjetiteljima nudili bogatu ponudu slatkih i slanih delicija, ali i unikatne handmade poklone. Za ludi i zabavni oproštaj sa starom godinom bili su zaduženi DJ SHURKI te kraljica estrade, uvijek vedra i energična Maja Šuput. Maja je zajedno s tisućama posjetitelja odbrojavala zadnje sekunde 2019. te, uz prekrasan vatromet, Umag uvela u novu 2020. godinu.

"Drage sugrađanke i sugrađani, ma koliko dobar program bio, sve ovo ne bi imalo smisla bez vaše podrške i topline. Hvala vam od srca na brojnim porukama podrške, čestitkama i savjetima – mi već danas krećemo s planiranjem još bolje i još sadržajnije umaške božićne bajke! Još jednom, od svih nas, sretna vam i uspješna Nova 2020. godina!", poručili su iz Ureda Grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa