Grad Pula oštro osudio vandalizam u osnovnoj školi Veli Vrh

0

Povodom devastacije okoliša prostora osnovne škole Veli Vrh i školske imovine koja je nastala tijekom proslave novogodišnjeg noći, Grad Pula najoštrije osuđuje ovakvo neprimjereno ponašanje pojedinaca.

„U ime Grada Pule i svoje osobno, najoštrije osuđujem svaki oblik devastacije gradske i školske imovine, a posebice onaj popraćen ispisivanjem grafita i potpuno neprimjerenim uništenjem zajedničke imovine. Sredstva koja će se sada utrošiti na sanaciju mogla su se utrošiti na mnogo bolji način usmjeren prema daljnjem poboljšavanju uvjeta djece i mladih u našem gradu. I ovim putem apeliram na naše sugrađane da se suzdrže od daljnjeg uništavanja prostora namijenjenog za boravak djece i mladih," kazao je gradonačelnik Boris Miletić oštro osuđujući ovakav vandalizam.

Unatoč oštećenjima koje je okoliš škole Veli Vrh pretrpjela, Grad Pula će nastaviti s podizanjem kvalitete života svih građana te nastavkom ulaganja u školski obrazovni sustav te sve ono što našim mladima omogućuje bolje i sigurnije odrastanje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR/KA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA