Tražite posao? Ovo su atraktivne prilike nadohvat ruke!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, ponovno je 'pretresao' tržište rada i pronašao zanimljive oglase za posao.

Ako je jedna od tvojih novogodišnjih želja bila pronalazak odličnog posla kod vrhunskog poslodavca, imamo rješenje! Zaposli se kao Prodavač/Blagajnik (m/ž) u tvrtki BIPA, maloprodajnom lancu drogerija koji broji više od 750 djelatnika. Tvrtka zapošljava u poslovnicama u Zagrebu, Dugom Selu, Lepoglavi, Rijeci, Puli i Slavonskom Brodu, a novim kolegama nude siguran posao u brzorastućoj i inovativnoj kompaniji, bonuse u skladu s ostvarenim ciljevima, mogućnost napredovanja, kao i blagdanske bonuse, dodatke na staž i nagrade za lojalnost. Zainteresirali smo te? Prijavi se na oglas do 13. siječnja.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio njihove uspješne priče, do 5.siječnja prijavi se na oglas za radno mjesto Specijalist/Viši specijalist za bankovnu sigurnost (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje barem 4 godine radnog iskustva u banci, ima VSS/VŠS ekonomskog smjera, prava ili kriminalistike te odlično razumije detalje i prakse odgovarajućih nacionalnih i internih propisa.

U potrazi si za nepredvidivim, raznolikim i zanimljivim poslom? Tražiš ulogu koja će proširiti tvoje znanje, izazvati te i upoznati s međunarodnim konceptima i poslovnim ljudima? Želiš li naučiti najvažnija načela poduzetništva i savjetovanja o riziku? Ako su tvoji odgovori potvrdni, prijavi se za radno mjesto Pomoćnik izvršnog direktora (m/ž) u tvrtki Thompson Family Property. Riječ je o mladoj, nedavno osnovanoj kompaniji koja je upravo krenula u osvajanje hrvatskog tržišta. Pridruži im se na tom putovanju tako što ćeš im do 17. siječnja poslati svoj životopis i motivacijsko pismo.

Marketinška agencija FORTIS INFORMATIKA traži profesionalnog Senior Copyeditora (m/ž) koji voli content i odlično barata engleskim jezikom. Ako te zanima lektoriranje, uređivanje i priprema sadržaja za objavu, privlači te rad iz udobnosti vlastitog doma i ponosiš se posjedovanjem 'oka za detalje', do 27. siječnja prijavi se na objavljeni oglas i postani dijelom mladog i ambicioznog tima. Očekuju te slobodni vikendi, pristup modernim alatima, visoka primanja te kontinuirano vodstvo i raznovrsne edukacije.

Osnovan 2006. godine, Adriatic Kamp d.o.o. svoje poslovanje fokusira na pružanje usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama. S ciljem osnaživanja tima zaposlenika, kompanija je u potrazi za više djelatnika u kampovima u Fažani, Rovinju, Puntani, Poreču, Taru, Karigadoru, Ninu, Šibeniku i Trogiru i to na poziciji Predstavnik u kampu (m/ž). Uz prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, opis posla uključuje i raznolike recepcijske poslove. Oglas ostaje aktivan do 9. siječnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa