Sara Lubiana prva je beba rođena u Puli u 2020. godini

0
Mama sa Sarom i gradonačelnik Miletić
Mama sa Sarom i gradonačelnik Miletić

Sara Lubiana prva je beba rođena u pulskom rodilištu u novoj 2020. godini, a rodilište je 1. siječnja tradicionalno posjetio pulski gradonačelnik Boris Miletić. Sara je rođena 34 minute iza ponoći, teži 2.870 grama i prvo je dijete  mame Nikoline i tate Diega iz Novigrada. Porođaj su obavili ginekolozi Davor Zoričić i Marija Tena Hajak uz primalje Petru Zekić Ševrlica i Slobodku Arsovu te pedijatricu Ivanu Štrk Romić.

Čestitavši na prinovi, sretnoj je mami pulski gradonačelnik uručio ček na simboličnih 2.020,00 kuna, velikog medu i buket cvijeća. 

„Najljepši početak godine je svakako onaj kojim slavimo novi život i na jedan simboličan način želimo zaželjeti dobrodošlicu prinovi u obitelji. Čestitke idu naravno i cijelom bolničkom osoblju koji svojim radom podiže kvalitetu boravka u bolnici. Vidimo i da radovi na izgradnji nove bolnice napreduju i da je nekoliko odjela već krenulo raditi u novoj zgradi, a drago mi je čuti kako će se i rodilište do kraja ove godine preseliti u nove prostorije“, kazao je gradonačelnik Miletić. Prema riječima prim.mr.sc. Davora Zoričića u 2019. godini u pulskom je rodilištu porođeno ukupno 1.323 novorođenčadi.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.08.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 07.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNIK/ICA U NASTAVI

Do: 07.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA ODJELJKA RAČUNOVODSTVENIH POSLOVA

Do: 07.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA