advent poreč

Glavni doček nove godine uz Severinu, repriza uz Night Express

0
Night Express
Night Express

Sutra je Silvestrovo, koje tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno sedamnaest hotela, a procjenjuje se da će se ostvariti porast u dolascima i noćenjima u odnosu na lanjsku, rekordnu godinu. Kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Tako će za najmlađe 31. prosinca s početkom u 11 sati na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček, koji će kulminirati odbrojavanjem u podne. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedna od najvećih hrvatskih zvijezda – Severina. Svojim hitovima uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2020. godinu, tradicionalnom zdravicom u ponoć. Kako bi se ulazak u 2020. prikladno obilježio, na Trgu slobode od 13 sati kreće slaganje piramide s 2020 čaša pjenušca, koje će se podijeliti gostima za zdravicu.

Paralelni, funky doček održat će se i na Trgu Matije Gupca uz DJ Stanka Bondžu, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu. Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti novogodišnji vikend u Poreču. Advent u srcu starogradske jezgre sa svojim programom nastavlja i dalje, uz besplatno klizalište, dječje predstave, koncerte i ponudu sve do 6. siječnja.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA