Večeras rođendanski koncert Gustafa u Kanfanaru

0

U petak 27. prosinca s početkom u 19:15 sati u šatoru na rukometnog igralištu kod Doma mladih u Kanfanaru održat će se rođendanski koncert grupe Gustafi koji slave 39 godina uspješne glazbene karijere.

Ova poznata istarska skupina svoju je glazbenu priču započela 27.12.1980. godine u Vodnjanu, kada je održala prvi koncert pod imenom Gustaph y njegovi dobri duhovi. Iako su nakon toga više puta mijenali naziv grupe, bend je postao poznat kao Gustafi te tako nastavio graditi svoj prepoznatljiv stil glazbe i nastupa. Danas je domicilno mjesto grupe Kanfanar, odnosno Maružini, gdje su Gustafi preselili iz Vodnjana 2001. godine, a za sve goste koncerta pripremaju veliku zabavu.

Naime, kako najavljuju članovi grupe, na kanfanarskom će koncertu nastupiti i brojni gosti, a bit će to prilika i za prisjetit se prijašnjih sastava Gustafa: „Svirati će tu oni dobri stari Gustafi, dobri mladi Gustafi, dobri gljuhi Gustafi, dobri šepavi Gustafi, dobri dlakavi Gustafi, dobri žedni Gustafi, Gustafi koji su to bili 39 lit, kako i Gustafi koji to još nisu bili nikad! Priko dvadeset Gustafi će se izredati na pozornici, biti će to narodno veselje!“

Zbog većeg broja izvođača, koncert će početi u 19:15 sati, a ulaz je besplatan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa