Pronađi posao po svojoj mjeri! Što se nudi u Istri?  

0

Smart Group Recruitment je u potrazi za odgovornom osobom s dobrim poznavanjem rada u programima AutoCAD, Ogradata i Stijene, koja će se pridružiti njihovu klijentu – jednoj od vodećih tvrtki iz sektora proizvodnje PVC i aluminijske stolarije - na poziciji Tehničar pripreme (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje komunikaciju s klijentima u vezi izrade troškovnika, koordinaciju procesa ugradnje proizvoda i unos radnih naloga za CNC stroj. Oglas ostaje aktivan do 1.siječnja.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 37.000 restorana. Vjeruju da tim mora raditi “kao po špagi” da bi gostima u ruke stigao uvijek svježi burger, a njihova ekipa sada traži članove za novi McDrive Pula, i to na poziciji Radnik u McCaféu (m/ž). Novom zaposleniku nude fleksibilno radno vrijeme, redovno povećavanje plaće svake godine i mogućnost napredovanja. Javi im se do 2. siječnja.

Tvrtka TIA PARTNER zapošljava Vozače dostavljače (m/ž). Ako posjeduješ valjanu vozačku dozvolu C kategorije, KOD95 i imaš radno iskustvo od najmanje 1 godine na istim ili sličnim poslovima pošalji im svoj životopis do 31. prosinca. Na ovom poslu bit ćeš zadužen za pravodobnu, sigurnu i točnu dostavu proizvoda na lokacije kupaca, pripremu kamiona za dostavu, preuzimanje i transport povratne ambalaže do skladišta tvrtke.

Ambiciozna si i otvorena osoba koja teži ostvarivanju svojih ciljeva? Posjeduješ komunikacijske vještine i imaš iskustvo u prodaji? Želiš novi posao u ugodnom i stimulativnom radnom okruženju? Ako su tvoji odgovori potvrdni, prijavi se na oglas za radno mjesto Prodajno – tehnički savjetnik (m/ž) u tvrtki TKK Hrvatska. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati sa razvijenim komunikacijskim vještinama i izraženim radnim navikama. Svoj životopis im pošalji do 30. prosinca.

Kao uspješno poduzeće s područja mode za mlade, NEW YORKER sa svojih 1000 poslovnica zastupljen je u 40 zemalja diljem svijeta te je u stalnom porastu. Sa svojih 16.000 suradnika rade kao sat i u korak s vremenom, a poseban naglasak stavljaju na dobre međuljudske odnose. Ako se želiš pridružiti njihovu stručnom timu i postati dijelom New Yorker svijeta, do 31. prosinca prijavi se za radno mjesto Tehničar za održavanje (m/ž).

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!   

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA