dean kotiga:

'Kad gubim u Potjeri tužim se mami, plačem i jedem čokoladu'

0
Dean Kotiga (foto: HRT)
Dean Kotiga (foto: HRT)

Kad gubim u 'Potjeri' onda plačem, znojim se, tužim se mami, jedem puno čokolade, noćima ne spavam, našalio se Motovunac Dean Kotiga, lovac iz kviza 'Potjera'. Istrijan je u kvizaškom showu od samog početka, a kaže kako je imao puno gafova, piše 24sata.

- Svakakve gluposti se mogu čuti na tom kvizu. Pažljivo slušajte i čut ćete - poručio je gledateljima. Pitali smo ga tko mu je najdraži  lovac u ekipi - Morana, Krešo ili Mladen.  - S Moranom se slažem u eno-gastro smislu. Mladen mi je jedan od najvjernijih suigrača. Igramo 15-ak godina zajedno. Slično kao i Krešo. Svo troje su super, ne želim birati - rekao je Kotiga, koji je još uvijek tužan zbog odlaska Tarika Filipovića.

U 24 pitanja nam je otkrio kako ne gleda emisije svojih kolega te nam zato nije znao odgovoriti na pitanje koji mu je najdraži Moranin vic o ploči potjere. No zato je pomno pratio kad se s Krešom natjecao u broju 'followera' na Instagramu. -  Bilo je moćno kad sam ga pretekao u broju sljedbenika. Pjevao sam i skakao cijeli dan po kući. To je bio stvarno dobar osjećaj - pohvalio se Kotiga. Trenutačno na Instagramu ima 31.000 sljedbenika, a cilj mu je u što kraćem vremenu doći do 50.000. 

- Nastavit ću snimati svoje edukativno-informativne storyje jer je publika prepoznala pravi sadržaj. Ubacit ću više liveova i nastavit ću biti svoj - najavio je. Konkurencijom smatra Eciju Ivušić i Sonju Kovač. Donedavno je u tu skupinu pripadala i Renata Sopek, no kaže kako je postala njegov ‘sljedbenik’ pa ju više ne smatra konkurencijom, javlja 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

BRAVAR/ICA

Do: 28.09.2020.

ZAJCI, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA