Vikend na Adventu Poreč

Gustafi i Dogma u subotu, žive jaslice otkazuju se zbog kiše

0
Gustafi
Gustafi

Loše vremenske prilike već su u nekoliko navrata utjecale na programe porečkog Adventa, no, uz male prilagodbe i nove termine, i ovaj će vikend u Poreču biti ispunjen predblagdanskim događanjima. Koncert Gustafa, najavljen za 20. prosinca, prebacuje se na 21. prosinca kada će ovaj legendarni istarski band i rado viđen gost Adventa Poreč nastupiti nakon banda Dogma. U petak, 20. prosinca Pučko otvoreno učilište ugostit će već tradicionalni gospel koncert, na kojem ove godine nastupa diva hrvatske glazbene scene Radojka Šverko s prijateljima.

Humanitarna Adventska utrka održat će se,kako je i najavljeno, u subotu, 21. prosinca s početkom u 11 sati na gradskoj rivi na ulazu u porečki Advent.  Sat vremena ranije trčat će najmlađi, za koje je Advent Poreč pripremio i iznenađenja u obliku slastica, mađioničara te posjete Djeda Mraza. Svi prihodi od utrke bit će usmjereni porečkom Centru za inkluziju i podršku zajednici Poreč.

Prije večernjih koncerata, paviljon na Trgu Matije Gupca ugostit će dječju predstavu „Snjeguljica, istinita priča o čarobnom ogledalu“ udruge Birikina, dok se gostovanje živih jaslica, najavljenih za nedjelju, 22. prosinca otkazuje zbog najavljene kiše.

Događanja ovog vikenda samo su uvertira u tjedan prepun događanja: Badnje jutro s besplatnom marednom za sve, koncerti Soulfingersa, Jovanotti tribute banda, Mie Dimšić i ostalih, dječjih predstava, karaoke partyja, pub kviza…

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa