Hrvatska mašna bit će hit! Zablistajte u najluđoj noći (foto)

0

Dizajnerica prepoznatljive Mashne, inače novinarka iz Pule Petra Fabian Kapov, poznata po ručnoj izradi broševa, predstavila je magičnu božićnu kampanju koja prati novu kolekciju mašni. Hrvatska Mashna doživjela je tako transformaciju. Dobila je luksuzni sjaj i ovih blagdana neodoljiva je ženama i muškarcima koji vole istaknuti svoj istančan stil. Neizostavan je detalj proslave najsjajnije noći u godini. Božićna kolekcija sadrži vatreno crvenu, crnu, zlatnu boju te kožu i perje. Uz klasičan broš dizajnerica, Petra Fabian Kapov, donosi i luksuzne kožne komade za kosu te ručno izrađene pojaseve.

Pritom pazi na svaki detalj i kolekciju ovoga puta upotpunjuje kristalima. Leptir-mašne dolaze uz neizostavne sjajne i zlatne detalje te baršun. I u novogodišnjoj noći Mashna će obići svijet, biti dio sjajnih outfita žena i muškaraca na nekima od najglamuroznijih partyija. Svaka od njih, podsjetimo, unikatni je primjerak ručne izrade. Luksuzna kampanja snimljena je u prekrasnoj istarskoj Villi Ambienti, a uz pomoć dragih prijatelja Mashne; dizajnerica Antonele Gregorović i Anje Moretti, floristica cvjetnog studia Struchak, organizatorice Haler vjenčanja, cateringa iz restorana Stari grad2 i Benvenuti vina.

Sve je sjajilo zahvaljujući Petarda shopu. Za besprijekoran make up pobrinula se Tea Flego, dok frizure potpisuje salon Bellatrix. Neodoljive poglede modeli su dobili ugradnjom ekstenzija trepavica u pulskom studiu Be a DIVA. (Foto: Sara Šijan photography)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA