Gradonačelnik Miletić čestitao klubu Park Avenija

0

Malonogometni klub Park Avenija 69, jedan od najpoznatijih malonogometnih klubova u Hrvatskoj i prvi registrirani klub u Istarskoj županiji, ove godine obilježava 50 godina postojanja. Tim su povodom gradonačelnik Pule Boris Miletić i njegov zamjenik Robert Cvek upriličili prigodan prijem za predstavnike kluba koji je sinonim grada Pule za mali nogomet.

„Iskreno čestitam cijelome klubu na ovoj važnoj obljetnici i zahvaljujem vam na svemu dobrome što radite za naš grad. Malo je reći da sam ponosan što sve ove godine predano njegujete sportski duh i zalažete se za očuvanje malog nogometa u Puli. Posebno bih naglasio važnost humanitarnog djelovanja, jer u današnjem brzom tempu života, vaša je plemenitost vrijedna pažnje i štovanja i od srca vam još jednom čestitam i zahvaljujem na tome“, rekao je gradonačelnik Miletić.

U znak zahvalnosti na iskazanoj podršci, Gradu Puli je u ime kluba Marijan Milovan uručio plaketu, a predsjednik kluba Milan Rašula iskoristio je ovu priliku da podsjeti kako je u Istarskoj enciklopediji Malonogometni klub Park Avenija 69 upisan kao prvi registrirani  malonogomenti klub u Istarskoj županiji dok im je Anton Percan u svojoj knjizi „Nogomet u Puli“ posvetio tri stranice.

„Osim što smo našim predanim radom sve ove godine uspjeli zadržati mali nogomet i natjecanja u Puli, izrazito sam ponosan i na to što smo uspjeli prenijeti ljubav prema svemu što radimo mlađim generacijama kroz škole nogometa. Uz sportski i natjecateljski dio, tu su i sva naša druženja iz kojih su nastala neka nova prijateljstva. Škola nogometa dobri je duh našeg kluba koji će i dalje živjeti u našem gradu“, zaključio je Milan Rašula.

Na tragu tih uspomena, malonogometni klub Park Avenija 69 14. prosinca u pulskom Domu sportova Mate Parlov priprema revijsku utakmicu na kojoj će zaigrati svi oni koji su bili dio njihove povijesti, a kojom će dostojno proslaviti ovu veliku i važnu obljetnicu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa