Evo tko je dobio nagradu za najljepšu okućnicu u Umagu!

0

Još jedan godišnji ciklus nagrađivanja najljepše uređenog okoliša stambenog i poslovnog objekta u Umagu je iza nas. Projekt u organizaciji Grada Umaga i Turističke zajednice grada Umaga za cilj ima promoviranje uređenja grada te kvalitete življenja u njemu. Najbolje uređeni okoliši stambenih ili poslovnih objekata čine bitnu kariku u stvaranju imidža Umaga, stoga je riječ o vrlo važnom priznanju svakog od nagrađenih kandidata.

Nakon posjeta i pregleda stručne komisije u sastavu Ester Brajković Vladilo, Ivane Coslovich i Bijanke Huber, Turističko vijeće TZ-a Umag, na sjednici održanoj 5. studenog donijelo je Odluku o dodjeli priznanja i novčanih nagrada za najbolje uređeni okoliš stambenog objekta te najljepše uređeni okoliš poslovnog objekta na području Grada Umaga u 2019. godini. Vlasnicima prekrasno uređenih okoliša nagrade su uručili direktor Turističke zajednice grada Umaga Milovan Popović te gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese dana 10. prosinca u prostorima POU „Ante Babić“ Umag.

U kategoriji najljepše uređenog okoliša poslovnog objekta pobjedu je odnio Obrt za ugostiteljstvo – Radoslav Beraja u Svetom Ivanu, a pripala mu je nagrada od 1.000,00 kn. Nagrada za najljepše uređenu okućnicu stambenog objekta pripala je obitelji Stančić iz Škrinjara, kojoj je uručena nagrada od 3.500 kuna. Nagrađivanjem najljepše uređenih okoliša, Grad Umag i TZ grada Umaga žele potaknuti građane da se prijave na natjecanje i pokažu rezultate svog truda i rada. Natjecanje je ujedno i vid nagrađivanja građana Umaga koji svojim doprinosom uljepšavaju sliku grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa