Zašto morate na Roglu, bez obzira skijate li ili ne!

0
Škola skijanja na Rogli
Škola skijanja na Rogli

Prvi je snijeg na Rogli je već pao! Rogla se tako od svojih šumskih stanovnika oprostila poljupcem za laku noć sve do proljeća, a mi držimo palce da se čim prije ponovno prekrije debelim snježnim pokrivačem te da počne sa svojim 100-dnevnim zimskim životom ljepotice. Jer tada svoje smreke okiti kristalnim ljeskanjem, svom biseru Lovrenškom jezeru nadoda dašak mistike, a potom zasja sunčevom svjetlošću ili zvjezdanim pokrovom.  

Jeste li snježni ili besnježni tip?

Ljepota usnule majke prirode u skijaškom jutru koje se tek budi, svježe ispeglana skijaška staza i još netaknuta »rebra«, koja najavljuju fantastično skijanje. Svaki pravi skijaš zna za uzbuđenje pred snježnim zavojima po svježe pripremljenoj skijaškoj stazi na pohorskim strminama, kad pogled ne nazire kraj idiličnih, mrazom prekrivenih visokih smreka. Naša je Rogla zaista skijaška kraljica, koja svake zime privuče više od 200.000 skijaša. Kad se te riječi izgovore, svakom skijašu zacijelo zacakle oči, ali i drugi mogu naći nešto za sebe.

Nevješti skijaši imaju više mogućnosti:

  • učenje kroz zabavu u školi skijanja,
  • posjet snijegom obasutom Putu među krošnjama Pohorje,
  • planinarski ili skijaško-pješački posjet usnulim Lovrenškim jezerima,
  • saune, bazeni, masaže, kupke i njege za sve zimogrozne – Bi li radije u  panoramsku saunu u novom Wellnessu Natura ili u pravcato Selo sauni u dolini, u blagotvornim Termama Zreče?,
  • sanjke, snješko, izrada kolačića, posjet Djeda Mraza … zabavljajte se s djecom ili kao djeca.

A što s najmlađima?

Na simpatičnom dječjem skijalištu Uniorček naći ćete Zlodejevu kućicu, gdje se možete zagrijati i igrati, a u Dječjem snježnom parku veseo skijaški poligon. Pohorsko selo vabi svojim didaktičkim igrama, te upravo tamo možete naći 90 metara dug pokriven dugin trak za male skijaše i večernje sanjkanje u vrijeme noćnog skijanja. Zaputiti se možete i u dolinu, u tek 17 km udaljene Terme Zreče, gdje se možete do mile volje opuštati u blagotvornoj termalnoj vodi, pljuskajući po njenoj površini.

Preporuka: izaberite Rogla SKI paket.

Zašto? Jer dvaput dnevno možete dobro jesti u hotelu i nemate brige, SKI karta uključena je u cijenu, poneku večer možete se otići besplatno okupati, uključen je također i SKI bus do Zreča, kojeg možete iskoristiti za izlet do Terma Zreče … Cijena je vrlo povoljna, već od 58 € po osobi po noćenju (u januaru od 75 € po osobi po noćenju).

Link: https://www.rogla.eu/hr/paketi/hotelska-ponuda/349/rogla-ski-paket

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa