Istarski vrtići u utrci za titulu najljepšeg: podržite ih lajkom!

0
DV Zvjezdice Pula jedan je od kandidata
DV Zvjezdice Pula jedan je od kandidata

Novi projekt portala Gradonačelnik.hr– Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj izazvao je veliki interes gradova i samih vrtića pa se u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo 56 vrtića iz 42 grada s područja čitave Hrvatske. Među kandidatima su i vrtić iz Labina, te pulski i novigradski vrtići. Izbor se provodi na Facebook stranici na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje će trajati do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada će prebrojati lajkove i objaviti pobjednike. Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Pobjedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.

Ovim izborom žele na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane, piše Gradonačelnik.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa