Božićne bonove Općina Raša dijelit će od 10. do 13. prosinca

0
Općina Raša
Općina Raša

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana Općina Raša darivat će umirovljenike i domaćice koje ne primaju mirovinu, a navršile su 55 godina, bonovima u vrijednosti od 100 kuna. Podjela bonova vršit će se u Raši u Klub umirovljenika u utorak, 10. prosinca, od 8 do 12 sati.

U Koromačnu bonovi će se dijeliti u četvrtak, 12. prosinca, od 9 do 12 sati u Društvenom domu za mještane Brovinje, Diminići - Sv. Lovreč Labinski,Knapići, Koromačno, Stanišovi, Viškovići  i Vlakovo. U Trgetu, u prostorijama mjesnog odbora (do trgovine) bonovi će se dijeliti u petak, 13. prosinca, od  9  do 12 sati za mještane naselja Brgod, Lončari, Macarini, Perčići, Polje,Reburići,Rovinježi,Stonje, Škarpoci, Trget, Trgetari i Vlaška

Žiteljima ostalih naselja bon će se dostaviti na kućne adrese od 10. prosinca. Svi koji nisu u mogućnosti preuzeti bon na gore navedenim mjestima, mogu bon preuzeti u Općini Raša u uredovnim danima.

Pri preuzimanju bona potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i odrezak o isplati mirovine te OIB. Bonovi se u trgovinama koje su na njima naznačene mogu iskoristiti zaključno do 31. prosinca 2019. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti na tel 052/874-239 ili u Općini Raša.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa