U Poreču gorjela tri auta istog vlasnika: Gledali smo s prozora

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Probudio sam se oko jedan sat jer sam čuo kao da netko stalno baca petarde. No kada sam pogledao kroz prozor imao sam što i vidjeti. Vatra je doslovno gutala naše parkirane automobile, kazao je Vladimir za 24sata i prepričao da je prvo vidio kako se vatra uzdiže iz motornog djela sportskog BMW-a tri metra u zrak, a kada je bolje se zagledao, jer mislio je da sanja, ugledao kako isto gore i Mercedesovo kombi vozilo, te maleni gradski Citroen.

U Ulici 43. istarske divizije u Poreču, 6. prosinca oko 1.50 sati izbio je požar u kojem su oštećena tri vozila, i to Citroen pulske registarske oznake, BMW pulske registarske oznake i Mercedes njemačke registarske oznake, u vlasništvu 28-godišnjaka. Policijski službenici će obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

Odmah su pozvali vatrogasce, a u njihovoj je kući zavladala panika. Muški dio odmah je u pidžamama i šlapama izletio van sa kanistrima vode i protupožarnim aparatima, no unatoč trudu sama gašenja ništa nisu mogli učiniti. Probudili su se tada i svi susjedi okolnih kuća, a onda su u onoj panici do dolaska vatrogasaca ipak uspjeli odgurnuti barem maleni Citroen od Mercedesa da sav ne izgori, rekao je Vladimir za 24sata. Napomenuto je kako su sva vozila inače od njegova zeta te da se on bavi uvozom i prodajom istih, te kako u drugom djelu grada ima autopraonu, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa