Evo koja se radna mjesta nude ovog tjedna u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Spar Hrvatska d.o.o. osnovala je SPAR Austria grupa i najmlađa je tvrtka unutar grupe. SPAR Austria dio je međunarodne obitelji samostalnih maloprodajnih tvrtki koje posluju pod zajedničkim znakom jelke. Koncept poslovanja SPAR-a brzo se širio, tako da danas samostalne SPAR tvrtke posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta, a njihov broj neprestano raste. Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Pridružite se timu na poziciji: Voditelja odjela supermarketa / hipermarketa. Mjesta rada su Rijeka, Pula, Umag, Poreč i Zagreb. Nude vam izazov rada u jakoj internacionalnoj Tvrtki, poslovanje s renomiranim poslovnim partnerima, dinamičan rad s mladim ljudima i mogućnost profesionalnog razvoja. Detalje oglasa pogledajte na linku i prijavite se do 24. prosinca.

British American Tobacco & TDR  je vodeća internacionalna kompanija u području duhanske industrije. Želite li biti dio međunarodnog tima i svakodnevno učiti na poslu?  Traže motivirane i odgovorne osobe koje žele aktivno upravljati svojom karijerom, koristiti prilike za napredovanje i razvoj svojih sposobnosti i to za radno mjesto: Factory Finance Manager. Vaš zadatak bi bio pružiti snažne, pravovremene financijske informacije i savjete koji omogućuju učinkovito donošenje odluka. Izgraditi snažnu financijsku svijest unutar operacija, uključujući učinkovito okruženje unutarnje kontrole. Mjesto rada je Kanfanar, a prijave su moguće do 17. prosinca.

KentBank d.d. je moderna, banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 15 poslovnica diljem Hrvatske, traže: Voditelj poslovnog odnosa - malo i srednje poduzetništvo. Nude vam rad na neodređeno vrijeme, rad u profesionalnom i motiviranom timu, stimulativno i dinamično radno okruženje te mogućnost učenja i osobnog razvoja. Mjesto rada je Istra, a prijave su otvorene do 6. prosinca.

TIA PARTNER d. o. o. opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1.400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju: Vozač - dostavljač. Ukoliko ispunjavate sljedeće uvjete, pošaljite prijavu: srednja stručna sprema (prometni smjer), KOD 95, valjana vozačka dozvola C kategorije, radno iskustvo od najmanje 1 godine na odgovarajućim poslovima, poznavanje postupaka i procedura u logistici i distribuciji te ostale uvjete koje možete pronaći na linku. Molbu i životopis pošaljite do 9. prosinca putem linka za prijavu, mjesto rada je Rovinj.

Europhone d.o.o. već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Višegodišnje iskustvo, ulaganje u djelatnike i predan rad osigurali su im stabilnu stratešku poziciju na tržištu s 26 poslovnica diljem Hrvatske i preko 150 zaposlenih. Trenutno šire svoje poslovanje te traže osobu za radno mjesto: Voditelj T prodajnog mjesta. Mjesto rada je Pula. Traže osobu koja je barem 3 godine radila slične poslove, posebice osobu koja je vodila tim sa više od 5 zaposlenih. Detalje prijave pogledajte na linku i prijavite se do 10. prosinca.

Postanite i ti dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada te korisnim vijestima i savjetima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa