Mijo ju nogirao, a sad je našla drugog: Promijenio mi je svijet

0
Foto: Instagram/24sata
Foto: Instagram/24sata

Nakon što je u finalu showa 'izvisila' jer je Mijo Matić (27) umjesto nje izabrao Slovenku Nušu Rojs (28), Mihaeli Muhvić (22) se posrećilo u ljubavi. Na društvenim se mrežama sada 'pohvalila' svojim novim dečkom, piše 24sata.

Pozirali su zajedno u opuštenoj atmosferi uz piće, a Mihaela ima osmijeh od 'uha do uha'. Za RTL je potvrdila nedavna šuškanja o vezi i rekla kako je veza još uvijek svježa, ali kaže da je na ljubavnom planu zaista zadovoljna. - Koristi svoj osmijeh da promijeniš svijet, nemoj dopustiti da svijet promijeni tvoj osmijeh - napisala je u opis fotografije.

Osim toga, otkrila je i kako provodi vrijeme otkako više nije u vili 'Savršenog'. - U posljednje vrijeme dosta putujem. Sa mnom na izlete uvijek idu meni jako bliski ljudi. Ponekad dečko, ponekad prijateljice, a ponekad majka - rekla je. - Otkako je show završio, moji se dani čine znatno kraći nego što uistinu jesu. Radim i dalje isti posao, samo što sada uz njega imam i dodatne izvore zarade. Uz sve to, kombiniram i druženje s ljudima do kojih mi je stalo tako da su moji dani u cijelosti ispunjeni - dodala je, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa