Tražite posao? Evo koja radna mjesta ovog tjedna nude poslodavci

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao izdvaja i ovaj tjedan atraktivne oglase i poslodavce koji čekaju na tvoju prijavu.

TIA PARTNER d. o. o. opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1.400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju: Vozač - dostavljač. Ukoliko ispunjavate sljedeće uvjete, pošaljite prijavu: srednja stručna sprema (prometni smjer), KOD 95, valjana vozačka dozvola C kategorije, radno iskustvo od najmanje 1 godine na odgovarajućim poslovima, poznavanje postupaka i procedura u logistici i distribuciji te ostale uvjete koje možete pronaći na linku. Molbu i životopis pošaljite do 9. prosinca putem linka za prijavu, mjesto rada je Rovinj.

PEVEC d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac na tržištu od 1990. godine. Kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, Pevec d.d. izdvaja se prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Žele biti dio svakog doma i zato traže više izvršitelja za rad u Rijeci, Puli, Splitu i Zagrebu: Voditelj ključnih kupaca. Osiguravaju strukturirano uhodavanje u posao. Važno im je da ste zadovoljni i da imate priliku razvijati se. Izrazito su profesionalni, a radna atmosfera je ugodna. Stavljaju naglasak na kvalitetnu suradnju, dijeljenje znanja i na prvom mjestu je spremnost na pomoć kolegama. Natječaj za oglašeno radno mjesto traje do 3. prosinca.

Infobip d.o.o. je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Traže zaposlenika u Vodnjanu za radno mjesto: Payroll Specialist. Želite li raditi u međunarodnom sustavu, učiti i napredovati te ostvariti druge pogodnosti i bonuse koje nude prijavite se oglas do 2. prosinca. Detalje oglasa pogledajte na linku.

PIK VRBOVEC plus d.o.o. vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg mesa i mesnih prerađevina. Kompanija je trenutno u potrazi za zaposlenicima na radnom mjestu Vozač. Mjesto rada su Poreč, Rijeka, Zadar, Zagreb i Vrbovec. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, najmanje kvalificirana ili srednja stručna sprema te da ste odgovorni, fleksibilni, precizni i komunikativni. Prijave se zaprimaju do 6. prosinca.

C.M.G.C. d.o.o. tvrtka nalazi se u Puli i bavi se  informatikom. Tragaju za “herojima“ usredotočim na ljude koji su se usavršili u dinamici modernog života digitalne agencije. Traže proaktivnu osobu spremnu na nove poslovne izazove, koja voli rad u dinamičnom okruženju, za radno mjesto: Account Supervisor. Prijavi se na oglas ukoliko imaš tri do pet godina iskustva u radu s međunarodnim klijentima u agenciji za digitalno oglašavanje ili marketinškom odjelu, iskustvo u vođenju digitalnih projekata kao voditelj projekata ili strateg, odlične komunikacijske vještine kao i vještine pisanja te timski duh. Detalja oglasa pogledaj na linku. Mjesto rada su Pula i Zagreb, a rok za prijavu je 6. prosinac.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 09.08.2020.

SVETI PETAR U ŠUMI, ISTARSKA ŽUPANIJA

DOSTAVLJAČ/ICA

Do: 10.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 10.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA