Privremeno se zatvara dio Ceste prekomorskih brigada

0

Radovi izvanrednog održavanja prometnica nastavljaju se dalje na više lokacija u gradu, unatoč vremenskim prilikama koja otežavaju i prolongiraju izvođenje istih. U cilju dovršetka izvođenja radova na raskrižju Rizzijeve ulice i Ceste Prekomorskih brigada, koje je rekonstruirano i formirano kao kružno, te na dionici koja se nadovezuje na isto križanje i proteže do "rotora za Pješčanu Uvalu", a na kojoj je bilo nužno zamijeniti dotrajali asfalt 27. studenog od 9 do 18 sati planira se za sav promet zatvoriti dionica  Ceste prekomorsih brigada od" rotora za Premanturu" do "rotora za Pješčanu Uvalu", a kako bi se iskoristio posljednji sušni dan prije najavljene kiše za izradu završnog/habajućeg sloja na čitavoj navedenoj dionici i to u kontinuitetu, radi postizanja što bolje kvalitete ugrađenog asfalta, kao i izvođenja radova u što kraćem roku.

Ista dionica planira se pod gradilišnom signalizacijom pustiti u promet u oba smjera nakon 18 sati, a do 28. studenog (odnosno do  prvog idućeg sušnog dana) kada bi se ista ponovno zatvorila za promet i to od 09,00 do 13,00 sati radi iscrtavanja horizontalne signalizacije, nakon čega bi se ista dionica, rekonstruirana i u potpunosti uređena trajno pustila u promet.

Napominjemo da je ovakva dinamika izvođenja radova od strane svih sudionika u  izvođenju utvrđena kao najoptimalnija, budući će omogućiti da se radovi okončaju u najkraćem roku, odnosno u kratkom suhom periodu kojega su nam na raspolaganju ostavile vremenske prilike. Stoga molimo sve sudionike u prometu za još malo strpljenja, koje će im omogućiti sigurnije i kvalitetnije prometovanje u budućem razdoblju. Unaprijed se zahvaljujemo na strpljenju i korištenju obilaznih pravaca - preko Ulice Marsovog polja, naselja Nova Veruda i južnog bulevara.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa