Dodijeljena priznanja udruge Krug za žensko poduzetništvo

0

U Agroturizmu Ograde 22. studenog održan je sastanak udruge Krug Ogranak Istra na kojem je uz raspravu o izvještaju o radu za 2019. godinu i planu rada za 2020. godinu u svečanom dijelu održana dodjela priznanja za doprinos razvoju ženskog poduzetništva i jačanju žena u gospodarstvu. Priznanja su dodijeljena dugogodišnjim članicama Udruge koje su svojim uspješnim radom i aktivnostima svaka u svom području doprinijele razvoju ženskog poduzetništva i jačanju žena u gospodarstvu - Zdravka Cukon, Vesna Žmak, Ester Buić, Sonja Pilepić i Davorka Šajina. Zajednička poruka nagrađenih žena poduzetnica je: „Nemojte nikad odustati. Dajte i više nego što posao od Vas traži – jedino je to pravi put i jedino se na taj način može postignuti vrhunske rezultate.“

Kao dio aktivnosti Udruge u cilju potpore razvoju poduzetništva žena u središnjem dijelu Istarske županije i promociji autohtonih proizvoda žena poduzetnica, u sklopu sastanka je za članice udruge KRUG Ogranak Istra održana radionica izrade Pazinskog cukerančića pod vodstvom Davorke Šajina.

Podsjetimo, radionica izrade Pazinskog cukerančića održana je u rujnu i u centru Bruxellesa u sklopu projekta Udruge „Predstavljanje autohtonih istarskih proizvoda Istarske županije sa naglaskom na potporu žena u poduzetništvu“. Predsjednica KRUG-a Ogranak Istra Gordana Deranja istaknula je kako će Udruga i u budućem razdoblju nastaviti s provođenjem sličnih projekata u cilju podržavanja poduzetništva žena i popularizacije ženskih poduzetničkih pothvata.  

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 28.02.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA PRIRODNE KOZMETIKE

Do: 30.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA