U Pazinu osnovan Klub mladih IDS-a, predsjednik je Mario Ivanković

0
Klub mladih IDS-a Pazin
Klub mladih IDS-a Pazin

U Pazinu je 23. studenoga osnovana podružnica Kluba mladih IDS-a. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika je izabran Mario Ivanković, dok su za članice i članove predsjedništva izabrani Brigita Dušković, Ivan Ivanković, Marko Breščić i Ivan Zović. Mario Ivanković zahvalio se svima na ukazanom povjerenju te najavio kako će Klub mladih u Pazinu biti aktivni sudionik i kreator politika za mlade IDS-a te će nastojati dati doprinos u razvoju svoje lokalne zajednice.

„Zahvaljujem se prije svega svima koji su mi pružili priliku da kroz ovaj mandat pokažemo kako možemo ostvariti zajedničke ciljeve. Na nama je da osmišljavamo i provodimo politike za mlade te da kroz sve raspoložive kanale povećamo zanimanje mladih za liberalizam, odnosno za politike IDS-a. Mladima želimo omogućiti da u potpunosti realiziraju svoj potencijal, da budu konkurentni, da se aktivno uključe u razvoj zajednice, a sve u cilju stvaranja kvalitetnog okruženja u svojim mjestima“. istaknuo je predsjednik KM IDS-a Pazin te je zaključio: „Glavni ciljevi i prioriteti bit će nam širenje članstva, transparentnost, kao i educiranje postojećih i novih članova."

Glavna tajnica Kluba mladih IDS-a Mila Nežić čestitala je svima izabranima te je izrazila zadovoljstvo osnivanje nove podružnice, druge na Pazinštini nakon što je ranije ove godine osnovana podružnica u Cerovlju. Predsjednik ZP-a IDS-a Pazinštine i saborski zastupnik Emil Daus čestitao je Klubu mladih na osnivanju važne podružnice poručivši da će uvijek biti podrška svim mladima koji se žele uključiti u politiku. Zaključio je da su mladi najveća snaga ove stranke i glavni akteri daljnjeg razvoja IDS-a.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA