Održano prvo izdanje Četvrtka s Kristinom

0

U The Shipyard Pubu, pred brojnom publikom održala se 21. studenog prva u nizu, javna panel diskusija teme sport i lokalna zajednica u organizaciji Kristine Bulešić, The Shipyard Pub-a i Udruge INpiracija u kojoj su vrlo inspirativno sudjelovali gosti: Sandro Nicević (košarkaški reprezentativac i trener KK Pula 1981), doc. dr. sc. Stanislav Peharec (zdravstveni, znanstveni i sportski djelatnik s preko 30 godina rada u djelatnosti fizikalne terapije i rehabilitacije, angažiran na pulskom, riječkom i zagrebačkom Sveučilištu), Jelena Vuković (paraolimpijka, nekoliko puta proglašena najboljom sportašicom RH, IŽ i Grada Pule), Goran Mihovilović (sportski novinar Jutarnjeg lista, organizator poznatog i uspješnog turnira 'Moja ulica moja ekipa ') te Želimir Popović (trener ženskog rukometnog kluba Arena).

Svi gosti su se zajednički složili da trebamo raditi na umrežavanju, zajedništvu i povezivanju, kako sportskih klubova, zajednice, tako i pojedinaca i građana. Osjećala se izuzetna volja i želja nazočnih i s jedne i druge strane da se poduzme sve moguće za boljitak grada, građana i cijele zajednice.

„Zahvalna sam, sretna i ponosna što su ljudi prepoznali važnost panela kao jednog od načina diskusije u lokalnoj zajednici. Mogu zaključiti da je ovo bio uspješan panel i da nastavljamo s osnivanjem fokus grupe imena Djelujmo- prve grupe na temu Sport koja će zasigurno imati mnogobrojne rezultate.“ zaključila je Bulešić. „Bila je to odlična sinergija izvrsnih gostiju, aktivne publike i energične voditeljice. Zahvaljujemo se ovim putem brojim gledateljima na dolasku i aktivnom sudjelovanju.“ poručuju iz organizacijskog tima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa