Tražite posao? Prijavite se na ove primamljive oglase!

0

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja atraktivne oglase. Pronađi posao za sebe u jednom od sljedećih oglasa:

Food City dio su Victus Group-e, grupacije koja više od 17 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste. Inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Kako bi nastavili uspješan trend rasta i razvoja, za potrebe restorana u Puli traže osobu za radno mjesto: Šef kuhinje. Potrebne kompetencije: minimalno 2 godine radnog iskustva na poslu voditelja/šefa kuhinje, poznavanje nacionalne i internacionalne kuhinje, poznavanje i rad u HACCP sustavu, inovativnost i kreativnost, odgovornost, izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine i kompjuterska pismenost (MS Office). Prijave su otvorene do 25. studenog, ne čekaj zadnji dan nego se prijavi već danas.

Infobip d.o.o. je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Traže zaposlenika u Vodnjanu za radno mjesto: Payroll Specialist. Želite li raditi u međunarodnom sustavu, učiti i napredovati te ostvariti druge pogodnosti i bonuse koje nude prijavite se oglas do 2. prosinca. Detalja oglasa pogledajte na linku.

Holcim (Hrvatska) d.o.o. je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koja zapošljava 80.000 radnika u više od 80 zemalja diljem svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja. Ukoliko smatrate da znanjima i sposobnostima možete doprinijeti Holcimu u Hrvatskoj, prijavite se za radno mjesto: Laborant. Kao uspješan kandidat zadovoljavate sljedeće kriterije: srednja stručna sprema kemijsko tehnološkog, tehničkog ili društvenog usmjerenja, osnovno poznavanje rada na računalu (MS Windows, Office), zdravstvena sposobnost, smjenski rad - prema potrebi, proaktivan pristup rješavanju problema, sposobnost logičnog zaključivanja te timski rad. Mjesto rada je Koromačno, a prijave su moguće do 27. studenog.

Securitas Hrvatska d.o.o. je vodeća međunarodna kompanija u industriji zaštite i sigurnosti. Iako zaštitari predstavljaju kamen temeljac Securitasa, neprestano rade na razvoju tehnologije. To im omogućuje da zadovolje specifične zahtjeve korisnika po konkurentnim cijenama. Traže više izvršitelja za područje cijele Hrvatske za obavljanje poslova Zaštitara / čuvara, zaštita osoba i imovine. Vrsta zaposlenja je stalni radni odnos, a uvjete koje nude pogledajte na linku. Rok za prijavu je 18. prosinac.

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. za preradu tartufa iz Plovanije (Buje), vodeće je poduzeće za proizvodnju i prodaju proizvoda od tartufa u Hrvatskoj. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjima u obradi i konzerviranju tartufa i proizvoda od tartufa svojim kupcima pružaju proizvode sa mnogim međunarodnim certifikatima izvrsnosti. Traže ambicioznu osobu u području financija i računovodstva za poziciju Financijski referent koja bi svojom ambicijom i znanjem pridonijela sve većim zahtjevima posla na tom području, a koja bi postala važan segment Zigante tima. Mjesto rada je Buje, a prijave su otvorene do 28. studenog.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa