623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.
biciklistička manifestacija istria300

Profesionalna ekipa Israel Cycling Academy službeni partner

0

Svjetski poznata biciklistička ekipa sa sjedištem u Tel Avivu, Israel Cycling Academy, surađivat će s novorastućom europskom biciklističkom manifestacijom Istria300. Veliko okupljanje ljubitelja biciklizma Istria300 po prvi će se put održati u Poreču 10. listopada 2020. godine, a izraelska ekipa biti će službeni partner i promotor događaja.

Israel Cycling Academy osnovana je 2015. godine s ciljem razvoja biciklizma u Izraelu, a u međuvremenu je postala globalno poznata. Ekipu čine pripadnici različitih nacionalnosti, u čemu su jedni od rijetkih u svijetu biciklizma i čime su pridobili podršku stotina tisuća fanova iz brojnih zemalja, uključujući i iz Hrvatske.

Iako natjecateljski iznimno uspješni (29 pobjeda samo u 2019. godini), uživaju reputaciju sjajne momčadi te prijateljskog i otvorenog tima. Francuski časopis Cyclisme ih je u nedavno objavljenoj reportaži s naslovnice opisao kao ekipu „United Colors of Israel Cycling Academy“.

Organizatori manifestacije Istria300 Julius Rupitsch i Vladimir Miholjević ne kriju oduševljenje partnerima:

„Brojni su razlozi zbog kojih je ekipa Israel Cycling Academy savršen partner manifestacije Istria300“, istaknuo je Rupitsch. „U listopadu ćemo u Istri dočekati tisuću iznimno motiviranih i ambicioznih biciklista iz cijeloga svijeta. Israel Cycling Academy tim poznat je po sastavljanju ekipe koja će se dopasti međunarodnoj publici“, objasnio je Miholjević govoreći o razlozima za suradnju. U ovom trenutku organizacija ekipe i organizacija događanja zahtijevaju ispunjavanje najviših standarda, što se tiče samih biciklista i što se tiče samoga sporta. „Takvim pristupom želimo da sportaši i sam biciklizam profitiraju iz svega u najvećoj mogućoj mjeri“, istaknuo je Miholjević.

„Ovo je sjajna prilika za suradnju s organizatorima manifestacije Istria300. Moći ćemo odvoziti dio ruta samog događanja i istražiti za nas nepoznat teren. Termin i lokacija manifestacije sjajno se uklapaju u naš kalendar, kao i odrađivanje tehničkog kampa sudjelovanjem u nekoliko natjecanja u Hrvatskoj prije povratka u Izrael“, izjavio je Kjell Carlström, direktor ekipe Israel Cycling Academy.

Istria300 – Ride your Limits!

U subotu, 10. listopada 2020. godine Poreč će postati meka međunarodnog biciklizma. Pod sloganom „Ride Your Limits“ Istra nudi idealne uvjete za biciklizam i upečatljive rute po nekim od najljepših istarskih cesta i spektakularnim lokacijama koje će sudionicima osigurati nezaboravno biciklističko iskustvo.

Sudionici manifestacije Istria300 za vrijeme samog trajanja vožnje moći će odabrati koju udaljenost žele prijeći, a na raspolaganju će im biti čak tri rute – od 300 km, 235 km i 155 km. Ako, primjerice, biciklist tijekom vožnje procijeni da u nogama ima još snage, moći će se opredijeliti za nešto dulju stazu. Rute prate najljepše ceste u Istri, s veličanstvenim pogledima koji jamče biciklističko iskustvo života.

Otvorene su pretprijave

Pretprijave su otvorene na službenoj stranici www.istria300.com sve do 6. prosinca ili dok se ne dosegne broj od najviše tisuću sudionika. Do sada je primljeno već 600 pretprijava iz 22 različite zemlje. Svi sudionici svoje će pretprijave moći zaključiti u razdoblju od 6. do 12. prosinca po cijeni od 60 eura. Redovne prijave bit će otvorene od 13. prosinca. Startnina za redovne prijave iznosi 75 eura.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČUVAR/ČUVARICA PARKINGA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA