Najavljen novi event: Četvrtak s Kristinom

0

Na konferenciji za medije najavljen je novi event u gradu Puli o kojem su govorili Kristina Bulešić, Sandro Nicević i Selma Ibrišagić. U suradnji s The Shipyard Pub-om, Udruga INspiracija i Kristina Bulešić organiziraju javne Panel diskusije na teme od izrazitog značaja za lokalnu zajednicu. Prva tema je Sport i lokalna zajednica. Tribinom će moderirati Kristina Bulešić koja će kroz ležeran razgovor s uvaženim gostima i sudjelovanjem publike  približiti važnost i vrijednost pojedine teme, sa značajnim zaključcima, koji će biti usmjereni na adrese nadležnih institucija. Bulešić je predstavila goste prve tribine: Sandro Nicević (košarkaški reprezentativac i trener KK Pula) koji je na današnjoj presici zahvalio organizatorima na pozivu te naglasio važnost održavanja ovakvih panela upravo zbog povezivanja sporta s lokalnom zajednicom.

Osim Sandra, gosti prvog u nizu panela 21. studenog s početkom u 19.30 sati su: doc. dr. sc. Stanislav Peharec (zdravstveni, znanstveni i sportski djelatnik s preko 30 g. rada u djelatnosti fizikalne terapije i rehabilitacije, angažiran na pulskom, riječkom i zagrebačkom Sveučilištu), Jelena Vuković (paraolimpijka, nekoliko puta proglašena najboljom sportašicom RH, IŽ i Grada Pule), Goran Mihovilović (6 g. sportski novinar Jutarnjeg lista, organizator poznatog i uspješnog turnira 'Moja ulica moja ekipa'), Željko Popović (trener ženskog rukometnog kluba Arena) te predstavnik Središnjeg državnog ureda za sport.

'S obzirom da ćemo, uvijek četvrtkom, u The Shipyard Pub-u obrađivati teme važne za zajednicu, ovim putem pozivamo sve građane da se uključe, pitaju, diskutiraju i predlažu kako bi se našla rješenja za boljitak zajednice' naglasila je suorganizatorica tribine Selma Ibrišagić. Namjera panel diskusija je da se otvori javna rasprava i formiraju fokus grupe svih zainteresiranih sudionika. S ciljem snažnijeg uključivanja građana u kreiranje svakodnevnice, putem za njih važnih tema, u pravcu dobrobiti i kvalitetnijeg načina života.Veliki će naglasak biti na mladima i njihovom uključivanju, zaključuje Kristina Bulešić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA