Evo kako je bilo na proslavi rođendana Max Cityja (foto)

0

Bio je ovo veseli, raspjevani i plesni vikend u Max Cityju, upravo onakav kakav treba biti za proslavu prvog rođendana najvećeg trgovačkog centra u Istri. Veseli program i brojne rođendanske pogodnosti privukli su tijekom tri dana oko 56.000 posjetitelja u Max City.

Lijepe želje i čestitke stizale su sa svih strana, a posjetitelji su se potrudili napisati i rođendanske čestitke. Dobrim željama uvijek su vrata otvorena, a posjetitelji su ih neumorno pisali; hvala im na velikom odazivu te na trudu i kreativnosti koje su uložili u pisanje čestitki. Odabrane čestitke bit će i nagrađene za kreativnost te poseban, upečatljiv stil. Najveći broj posjetitelja okupilo je rezanje prve rođendanske torte kojemu su nazočili Stevan Muidža, direktor Max City d.o.o. i gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić. Uz voditelja Šajetu bilo je ovo baš veselo subotnje popodne, a rođendanska je torta nestala u nekoliko minuta i tako zasladila brojne posjetitelje koji su se tu zatekli tijekom proslave.

U zabavnom  rođendanskom programu sudjelovali su glazbenici Tops of the Pops, mladi iz plesnog studija Cool Step, pulske mažoretkinje i voditelj programa Šajeta, a u subotu je centar posjetila i beuty influencerica Maša Zibar. DJ-i Groovoteke animirali su posjetitelje vedrim ritmovima odmah prilikom ulaska i izlaska iz centra. Uskoro stiže prosinac, mjesec darivanja i veselja. Ne propustite nove programe koje će se održati u Max Cityju, a što će se sve održavati, potražite na društvenim mrežama i službenim web stranicama trgovačkog centra. Hvala još jednom na dobrim željama a svim posjetiteljima na dolasku na rođendansku proslavu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

AGENT/ AGENTICA ZA NEKRETNINE

Do: 20.01.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA