Prijavite se na jedan od oglasa koje za vas izdvaja portal Moj posao!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Prijavi se za jedan od poslova koje za tebe, ovaj tjedan, izdvaja portal MojPosao: Tvrtka NEW YORKER sa svojih 1.000 poslovnica u 42 zemlje svijeta i preko 18.000 zaposlenih spada u najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. NEW YORKER CROATIA za svoje poslovnice u Splitu, Zagrebu, Poreču, Zadru i Varaždinu traži: Voditelje smjene. Tvoji zadaci će biti: suodgovornost za promet i rezultate popisa, odgovornost za operativni proces poslovanja, rukovanje ključnim pokazateljima poslovanja, obuka zaposlenih, izrada kadrovskih planova, rad na blagajni te prijem i adekvatno izlaganje robe. Prijave su moguće putem linka do 14. studenog.

JYSK se od jedne trgovine u Danskoj 1979. godine razvio u više od 2800 trgovina diljem svijeta. Da bi osigurali daljnji razvoj, traže najbolje zaposlenike. Iskoristi ovu priliku i prijavi se na oglas: Skladištar. Mjesto rada je Pula. Nude vam: privlačne bonuse kao nagradu za izvrsne rezultate, priliku za razvoj i prvorazredne praktične treninge, šansu da se natječete, pobjeđujete i proslavite izvrsne uspjehe te vrhunsku kulturu tvrtke. Prijave su otvorene do 12. studenog.

MAISTRA posluje u sastavu Adris grupe. Jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Upravlja s deset hotela, osam turističkih naselja i šest kampova u Rovinju i Vrsaru, ukupnog kapaciteta većeg od 35.000 kreveta. U cilju unapređenja poslovanja, traže nove talente na poziciji: Voditelj hrane i pića. Nude vam: profesionalno, poticajno i dinamično okruženje, osobni razvoj i mogućnost napredovanja, mogućnost rada tijekom cijele godine te razne financijske pogodnosti. Mjesto rada je Rovinj i Vrsar, a prijave su moguće do 19. studenog.

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Pozivaju Vas da se učinkovito razvijate na poziciji: Građevinski tehničar / Inženjer završnih radova. Nude: poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj, mogućnost stalnog zaposlenja te iskustvo rada u renomiranoj kompaniji. Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave su moguće do 5. prosinca.

Valamar je vodeća turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu, Makarskoj i Dubrovniku. Budite dio nagrađivanog tima Valamar Rezervacijskog centra i svakodnevno surađujte s gostima iz brojnih stranih zemalja na poziciji: Prodajni savjetnik. Prodajni savjetnik u Valamaru je stručnjak u prodaji smještaja u turizmu i prepoznavanju potreba gostiju. Prvi je osobni kontakt gosta s Valamarom te ga prati od prvog upita pa sve do njegovog dolaska. Uloga Prodajnog predstavnika jedna je od ključnih u stvaranju jedinstvenog Valamar iskustva. Traže više izvršitelja za rad u Poreču, a rok za prijavu je 10. studeni.

Zaprati MojPosao i na LinkedIn-u gdje svakodnevno objavljujemo aktualne poslove i vijesti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa