Sanira se kolnik u Koparskoj ulici u Puli

0
Koparska ulica
Koparska ulica

U sklopu izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule, koje izvodi Cesta, u tijeku su radovi na održavanju i sanaciji prometnica na više lokacija u gradu, a 6. studenoga počet će i sanacija kolnika u Koparskoj ulici. Zahvat je to koji se proteže od obnovljenog kolnika u blizini rotora s Ulicom 43. istarske divizije do dijela obnovljenog kolnika na semaforiziranom raskrižju na vrhu Koparske ulice, u ukupnoj dužini od oko 530 metara.

S izvođenjem radova krenut će se po postavljanju prometnih znakova privremene regulacije prometa, a sve u ovisnosti o vremenskim prilikama. Radovi zamjene završnog asfaltnog sloja, kao i mjestimični dublji popravci kolničke konstrukcije, planiraju se okončati do kraja mjeseca.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa na način da će  prometovanje biti moguće jednosmjernim kolnim trakom  (Šijana – Centar) uz naznačene obilazne pravce Valturskom ulicom i Ulicom 43. istarske divizije.

Zbog navedenih radova, od sutra, autobusi linije 2a neće prometovati Koparskom  već će koristiti Valtursku ulicu u kojoj će biti označeno zamjensko stajalište. Grad zahvaljuje građanima za strpljenje i razumijevanje tijekom odvijanja radova kojima se povećava kvaliteta prometne infrastrukture u gradu Puli te ih pozivamo da poštuju privremenu  regulaciju prometa.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa