Namjerno izazvao požar u stanu u Taru

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Porečka i pulska policija su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom, oštećenje tuđe stvari, narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora i teška krađa.

Njega se sumnjiči da je 30. listopada oko 3 sata u Taru oštetio automobil BMW, pulske registarske oznake, u vlasništvu 33-godišnjaka. Potom je u stanu u prizemlju zgrade u Taru namjerno izazvao požar pri čemu je prouzročio 57-godišnjakinji materijalnu štetu od više desetaka tisuća kuna. Nakon što je izazvao požar, policijski službenici zatekli su osumnjičenog u susjednom stanu u vlasništvu norveškog državljanina u kojeg je neovlašteno ušao i boravio.

Muškarac je zbog udisanja dima, prevezen je u pulsku bolnicu iz koje se nakon pružene liječničke pomoći udaljio te su ga oko 6,30 sati pulski policajci zatekli u automobilu Toyota, pulske registarske oznake, u vlasništvu 46-godišnjaka u kojeg je prethodno provalio. Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA