nakupovao se mesa

'Još uvijek zračimo kuću od nesnosnog smrada naizgled sočnih kobasica'

1
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jedan Umažanin doista nije imao sreće sa shoppingom u umaškim Plodinama o čemu je objavio dvije objave na društvenim mrežama. Evo što mu se dogodilo:

"Nemam običaj da kupujem meso u Plodinama...još manje meso koje je na akciji u Plodinama... ali, ovaj put sam se sam sebi najviše zamjerio, zatim.....  mesaru koji je to upakirao, pa trgovačkom lancu, pa ni sam više neznam kome... Naime, iz frižidera me gleda 6 sočnih kobasica predivne boje, što bi se reklo, ubile se za roštilj. Na njima piše akcija i da ih je najbolje upotrijebiti do 03.11.2019. godine. Zinula guzica, uzmem... Otvorili smo ih danas i ne pretjerujem kad kažem da još uvijek zračimo kuću od nesnosnog smrada tih naizgled sočnih i lijepih kobasica. Kad me neko sljedeći put vidi u Plodinama, nek' me... istjera vani!!! Sramite se Državo, Inspekcijo i Plodine!", objavio je Umažanin 1. studenog na Facebooku.

No tu priči nije kraj. Dva dana kasnije objavio je fotografiju pakirane junetine uz objavu: "Plodine Umag i ovo je bilo pokvareno!" Riječ je mesu kupljenom istom prilikom kad i kobasice. U brojnim komentarima prijatelji su odgovarali kako je bolje kupovati meso od mesara, a drugi su za to okrivljavali nedavni požar u Plodinama u Umagu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA