Max City slavi prvi rođendan, evo tko će sve nastupati!

0

Od 8. do 10. studenog najveći istarski trgovački centar Max City će zajedno s posjetiteljima proslaviti svoj prvi rođendan. Bit će to prigoda za uživanje u posebnim rođendanskim pogodnostima kupovine, ali i u prigodnim programima koji će se održati od petka do nedjelje. Nudi se ponešto za sve generacije: gastro sadržaji i degustacije, animacije za djecu, nastup pulskih mažoretkinja i plesačica Cool Stepa, glazbena zabavu uz DJ-je OPG Groovoteke, koncert grupe Top of The Pops. Cijeli subotnji program animirat će Dražen Turina Šajeta. Poseban rođendanski gost u subotu je beauty influencerica Maša Zibar koja će u Max Cityju snimati nove materijale za svoj YouTube kanal.

Pozivamo sve posjetitelje da budu dio ove velike rođendanske proslave te dođu na rezanje torte koje će se održati u subotu u 13 sati. Budite aktivni i uključite se jer je za vas Max City pripremio brojne nagrade. Nagrade će se dijeliti u radijskom programu Radija Istre te na Kolu sreće u samom centru. Organiziran je i izbor Naj – kupca: već od srijede 6. studenog, možete napisati svoju rođendansku čestitku posvećenu Max Cityju i ubaciti je u posebnu rođendansku kutiju dobrih želja. Tri najoriginalnije i najmaštovitije čestitke bit će nagrađene, a dobitnici objavljeni u ponedjejak, 11. studenog. Ovo je samo dio programa koji vas očekuje u Max Cityju, a detaljan program potražite na www.maxcity.hr.

Max City je najveći istarski trgovački centar koji je u prvih godinu dana zabilježio oko 3,6 milijuna posjeta. Dnevno bilježi od 10.000 do 13.000 posjeta a tijekom ljetnih mjeseci brojka je dosezala i do 20.000 posjeta dnevno. Osim kao idealno mjesto za shoping i zabavu, Max City raznim drugim sadržajima i događanjima nadopunjuje društveni život Pule i Istre. U pripremi su brojni novi programi za sve generacije, a centar ostaje otvoren za sve udruge, klubove i organizacije koje se žele predstaviti javnosti. Hvala što ćete svojim dolaskom uveličati proslavu prvog rođendana trgovačkog centra Max City.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE

Do: 06.08.2020.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA PREDŠKOLSKE DJECE

Do: 06.08.2020.

BRTONIGLA-VERTENEGLIO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/CA U FAST FOOD-U

Do: 06.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 07.08.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA