U prodaji ulaznice za Grašin koncert za obitelji Bašić i Tamburin

0

Od 5. studenog u prodaji su ulaznice za dobrotvorni koncert Petra Graše za obitelji Bašić i Tamburin, koji će se održati na Dan zaštitnika Poreča – Sv. Maura, 21. studenog u dvorani Veli Jože s početkom u 19 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna, prodaju se na blagajni Turističke zajednice Grada Poreča na adresi Zagrebačka 9 svakim radnim danom od 8 do 15 sati i subotom od 8 do 13 sati, a cijeli prihod od koncerta ide u dobrotvorne svrhe kao pomoć porečkim obiteljima Bašić i Tamburin.

Podsjetimo, umjesto tradicionalnog koncerta povodom proslave Dana zaštitnika Poreča – Sv. Maura u šatoru na Trgu, Grad Poreč-Parenzo odlučio je organizirati dobrotvorni koncert u dvorani Veli Jože kao vid pomoći sugrađanima.

- Sav prihod otići će za obitelj pokojnog i nesretno stradalog policajca Tomislava Bašića te za obitelj Tamburin i oporavak Antonije. Posebno mi je drago da nam se u ovoj akciji pridružila naša poznata humanitarka, Nataša Cvijanović., rekao je gradonačelnik.

Kao što možda već i znate, proteklih godina trudila sam se sa svojim prijateljima organizirati dobrotvorne akcije, kako bi pomogli kad god je našim sugrađanima to bilo potrebno. Zato mi je posebno drago da sam s Gradom i gradonačelnikom vrlo brzo dogovorila ovaj koncert za obitelji Bašić i Tamburin. Naša motivacija je da potrebitima donesemo olakšanje te mi je posebna radost da možemo i još konkretnije pomoći obiteljima. Sigurna sam da će kroz nadolazeće godine dan zaštitnika grada postati i dan zaštite naših najugroženijih građana, Porečani su  uvijek kad je trebalo znali pokazati svoje veliko srce i vjerujem da ni ovaj koncert neće biti izuzetak., zaključila je Cvijanović.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa