Najbolja hrvatska mala putnička agencija je u Brajkovićima

0
Maria-Gracia Baćac na prijemu u Općini Kanfanar
Maria-Gracia Baćac na prijemu u Općini Kanfanar

U općinskoj vijećnici Kanfanara 31. listopada održan je svečani prijem za Mariu-Graciu Baćac, vlasnicu turističke agencije M-G Express d.o.o. iz Brajkovići, koja je na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma proglašena najboljom malom putničkom agencijom u Hrvatskoj, a također je bila i finalist u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija.

Svečani prijem za vlasnicu ove agencije, koja uspješno posluje već 25 godina, upriličio je općinski načelnik Sandro Jurman sa suradnicima, a nakon službenog dijela i prigodnog darivanja Marie-Gracie Baćac, prijem je bio i prilika za razgovor o projektima i aktivnostima ove agencije, ali i svim izazovima s kojima se turističke agencije i turizam uopće danas susreću. Načelnik Jurman je u svom obraćanju posebno pohvalio uspjehe koje je ova agencija ostvarivala tijekom godina, ali i činjenicu da Maria-Gracia Baćac svojim radom uspješno promovira i kanfanarsko kulturno i tradicijsko nasljeđe, a često lokalnu zajednicu i uključuje u svoje programe.

Prema riječima Marie-Gracie Baćac, upravo je to put kojeg si je njezina agencija odredila od samih početaka te se složila s Jurmanom da će i nadalje zajednički potencirati projekte i aktivnosti kojima njezina agencija kao privatni sektor i Općina Kanfanar s turističkom zajednicom kao javni sektor zajedno mogu doprinijeti daljnjem razvoju turizma u Općini Kanfanar i omogućiti bolju prepoznatljivost kanfanarskih turističkih aduta.

Agencija M-G Express d.o.o. specijalizirana je za područje Hrvatske i Balkana, a gosti su pretežito s francuskog govornog područja. Osim ovog vrijednog priznanja, agencija je tijekom godina bila dobitnik i brojnih drugih priznanja, plaketa i certifikata koji svjedoče o kvaliteti poslovanja i brojnim poslovnim uspjesima, na čemu je načelnik Sandro Jurman i čestitao.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa