Uređena Faverijska ulica danas se otvara za promet

0

Današnjim iscrtavanjem prometne signalizacije u Faverijskoj ulici okončani su radovi sanacije asfaltnog zastora i rubnjaka u predmetnoj ulici, na potezu od Rakovčeve do Bujske ulice, vrijednosti oko 180.000 kuna bez PDV-a. Radovi su izvedeni u sklopu izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule, koje izvodi društvo Cesta d.o.o..

Dio prometnice do raskrižja s Rakovčevom ulicom, na kojoj je u cijelosti iscrtana prometna signalizacijom već je otvoren za promet, dok će se na dijelu od Rakovčeve do Bujske ulice prometna signalizacija iscrtati tijekom današnjeg dana, nakon čega i predmetni dio Faverijske ulice otvoriti za promet.

Valja navesti da osim navedenih radova, u sklopu izvanrednih radova održavanja prometnica radovi se izvode na više lokacija na području grada (Kochova, Gupčeva, Ulica Grada Graza, Labinska, rotor Rizzijeva-obilaznica,)  a sve kako bi se osigurala još bolja kvaliteta i veća sigurnost prometa na području grada Pule. Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova kojima se povećava kvaliteta prometne infrastrukture u gradu Puli, te ih pozivamo na poštivanje privremenih  regulacija prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa