IDS uvjerljivo pobijedio na izborima za mjesne odbore u Pazinu

0
Davor Sloković i Dragan Šipraka
Davor Sloković i Dragan Šipraka

„Uvjerljiva pobjeda IDS-a na izborima za Vijeća mjesnih odbora Pazina nedvojbeno pokazuje naše zajedništvo, organiziranost i spremnost da odgovorno upravljamo našim gradom, te potvrđuje činjenicu da nam je svaki mjesni odbor, svaka ulica i svaki žitelj našeg grada zaista bitan“, poručio je predsjednik IDS-a Pazin Davor Sloković nakon objave neslužbenih rezultata Gradskog izbornog povjerenstva Grada Pazina. Izbori su provedeni u nedjelju, 27. listopada, a IDS je svoju listu imao u  9 od 12 mjesnih odbora te smo podržali u dva mjesna odbora nezavisne liste i osvojili ukupno 72 od 86 vijećnička mjesta.

- Možemo biti iznimno zadovoljni rezultatima, angažmanom svih članova i simpatizera koji su sudjelovali na ovim izborima, a ponajviše što su građani prepoznali kvalitetan program koji je napisan u cilju povećanja kvalitete življenja u svakom mjesnom odboru na području Grada Pazina, naveo je predsjednik gradske podružnice pazinskog IDS-a dodajući:

- Ovaj izvrstan izborni rezultat potvrda je da su građanke i građani Pazina prepoznali kvalitetan i mukotrpan rad gradske uprave te najbolje pokazuje da su naši sugrađani zadovoljni radom i načinom funkcioniranja mjesnih odbora.

- Naš grad se nalazi u samom vrhu po pitanju dobrog upravljanja i standarda te zbog svojih postignuća redovno dobiva značajne nagrade, poput one za najbolji grad u kategoriji obrazovanja i demografije, mladi i socijalne politike te onu za najbolje ocjenjenu praksu u području jednakosti.

- Pazin se ubrzano razvija, a naša je zadaća da razvoj bude ravnomjeran i održiv. Dodatno ćemo ojačati komunikaciju s građanima, koje u tom procesu uvijek gledamo kao istinske partnere. Sloković je čestitao svim izabranim vijećnicima u mjesnim odborima, sa željom da svojim daljnjim angažmanom rade na dobrobiti svojih sumještana bez obzira na pripadnost političkim strankama te da im boljitak svog mjesta i svojih sumještana budu na prvom mjestu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA