'na granici'

Popularan je, žene ga vole i dolazi u najpoznatije TV selo Lokvicu

0
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV

Toni Kralj lik je kojeg će u seriji ''Na granici'' utjeloviti Puljanin Borko Perić. ''Toni je jedan filmski i televizijski glumac koji je onako jedna velika zvijezda, a zbog toga nema baš neki doticaj sa stvarnošću, on je malo onako u nekom svom svijetu, gdje je i on sam sebi onako malo zvijezda. Njemu je i život kao da je na setu. Sve je podređeno kao njemu. I onda ne kuži baš životne i realne stvari'', objašnjava nam Borko Perić svoj lik u seriji ''Na granici'', javlja Nova TV.

I dolazi u Lokvicu kako bi se što bolje pripremio za audiciju i ulogu policajca na meksičkoj granici. Policijska postaja Lokvica ga mora primiti kako bi poboljšala svoj imidž. ''On je taj tip glumca koji želi sve proživjeti. On se sad želi baviti policijskim poslom, da bi mogao što bolje ući u lik i onda tu naravno nije baš on za to'', otkriva nam Borko koji ima status miljenika publike, ali i struke. Posljednje dvije godine bio je nagrađen s dvije Zlatne arene u Puli - jednu je dobio za ulogu u filmu Osmi povjerenik, a drugu za Generala. Snimanje filma o generalu Anti Gotovini bilo je posebno iskustvo.

''Nisam na snimanju nikad bio u takvoj mašineriji, letjeli smo u helikopterima, do tenkova do svega tako da, stvarno je to bio holivudski osjećaj'', priča nam.  Uloga u filmu ''Osmi povjerenik'' dovela ga je do Los Angelesa. Kako kaže, lijepo je onamo doći na poziv, no holivudsku karijeru ne priželjkuje. Iako je na sceni već godinama, privatni život uspio je zadržati za sebe. Poznato je jedino da je bio u 15-godišnjem braku. A koja je njegova tajna? ''Ne znam, recite mi vi'', kaže za Novu TV na čijim stranicama pogledajte video.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa