IDS apsolutni pobjednik izbora za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča

0

Na izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Poreča, održanim 27. listopada, IDS je, prema neslužbenim rezultatima, ostvario nadmoćnu pobjedu i osvojio 60 mjesta u vijećima mjesnih odbora od ukupno 70, što je najbolji rezultat u Poreču ikada na mjesnim odborima. Naime, IDS je osvojio 85 % svih vijećničkih mandata.

- Građani Poreča su prepoznali naš rad, posebno našu borbu za ravnomjeran razvoj svih dijelova Poreča i kvalitetne programe što je rezultat naše intenzivne komunikacije s građanima, istaknuo je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

- Iako je odaziv slabiji u odnosu na lokalne izbore, ovi su izbori važni jer se odlučivalo o razini vlasti koja najbliže surađuje s građanima u unaprjeđivanju njihove životne sredine te su dobar pokazatelj opredjeljenja biračkog tijela", napominje Jakus.

- Jedina smo stranka koja se kandidirala u svim mjesnim odborima, što pokazuje kako nam je svaki mjesni odbor, svako naselje, svaka ulica i svaki stanovnik našeg grada bitan, naglašava Jakus dodajući da "sigurno je da je povjerenje koje smo dobili rezultat kvalitetnih kandidata i dobrog programa, ali i konkretnog rada naših ljudi na terenu, na čemu im od srca zahvaljujem i čestitam".

"I ovi izbori za mjesne odbora Grada Poreča pokazali su da je IDS najjača stranka u gradu bez ozbiljne konkurencije. Želim se zahvalit svim članovima, volonterima i simpatizerima koju su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha", zaključio je predsjednik IDS-a Poreč Adriano Jakus.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA