Natjecanje u kini

Lea Budaković trenutno peta u popularnosti na društvenim mrežama

0
Lea Budaković (foto: Roberto Matković)
Lea Budaković (foto: Roberto Matković)

Lea Budaković, učenica četvrtog razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, državna prvakinja iz kineskog jezika, nažalost nije uspjela ući među 30 najboljih na svjetskom polufinalu 'Kineskog mosta', koje se održava u kineskom Kunmingu.

No, zato je trenutno peta na natjecanju u popularnosti na društvenim mrežama, koje traje do petka.    

U službenom djelu natjecanja na ispitu o kulturi, povijesti, geografiji, književnosti, jeziku, gospodarstvu i politici, Lea je osvojila 14,5 od 25 mogućih bodova. Na talent showu 31,17 od 35 bodova, na natjecanju iz govora 29,67 od 35 bodova i točno je odgovorila na tri od pet pitanja komisije.

Sveukupno 78,34 od 100 mogućih bodova nije joj bilo dovoljno za ulazak među 30 najboljih. Zanimljivo je da je pripremala pismeni iz materijala koje je dobila od organizatora. Tamo je imala 270 pitanja/odgovora i od toga je na ispitu bilo 20 od ukupno 50 pitanja. Ostalih 30 je bilo novih, pa je rezultat od 29 točnih odgovora fantastičan (točan odgovor je pola boda, ukupno 25 od 50 pitanja).

Glasajte i dalje za Leu u natjecanju za popularnost na društvenim mrežama. Kao što smo već pisali, za to je potrebno imati mobilnu aplikaciju Manga Mandarin. Treba samo skinuti aplikaciju, registrirati se putem svoje mail adrese, odabrati Home ikonu, pa Chinese Bridge, nakon čega se odabere Europu i glasa za Leu Budaković. (N.Č.)

Natjecanje u popularnosti na društvenim mrežama

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa